Me = hemmafru??

Me = hemmafru?? Kommer det hända? Kommer jag, Parisa, bli hemmafru när jag blir stor eller vad är det som händer här?? Det är knappt så jag känner igen mig själv längre.
Jag har börjat plocka undan hela tiden, diska som bara den, vill hellre stanna hemma och ta det lugnt än att gå ut och festa. Som om det inte vore nog så bakade jag idag också!! Nu skriker ni säkert: "Say what???".
Jo, så tänkte jag med; I vanliga fall när jag är sugen på typ kladdkaka (som lillasyster är världsbäst på att baka!) så sitter jag och tänker på kladdkaka så mycket jag kan, som om jag hoppas på att ingredienserna ska höra mig och blanda ihop smeten åt mig och hoppa in i ugnen.
 Eller så tänker jag på kladdkaka så mycket jag kan, tills jag åker hem till mamma och pappa och kan muta M så att hon bakar en åt mig.
Men idag hörrni, idag så gick jag upp från soffan, kollade upp recept på nätet, fixade ihop smeten (som förresten tar ca 5 min att blanda ihop), och nu sitter jag och väntar på att kakan ska kallna lite så jag kan proppa i mig den! Lycka!
Om ni bara var här så ni kunde känna den underbara doften som har spridit sig i slottet, mums! Hmm, kommer det bli en Bree Van de Kamp, den perfekta hemmafrun, av mig... den perfekta ICKE hemmafrun? Det är dagens kuggfråga.

Näää, kommer nog hålla mig till min fina tanke om att jag ska gifta mig med den perfekta hemmamaken (hmm, de borde komma på ett finare ord för männen tror jag!), han ska även ha ett bra jobb så jag slipper jobba! Haha, bra reklam... Det där ska man nog inte skriva i sin kontaktannons :) Nu väntar kladdkaka och en massa grädde... (Nope, jag vispar inte vanligt grädde, där går gränsen! Sprutgrädde såklart!) Sweet dreams...

RSS 2.0