Men gjuuuud!

Jo, jag tänker på gotländska oftast :p Jag är ju en drama-queen, och på gotländska låter allt mycket mer dramatisk har jag fått för mig! (Det är min förklaring i alla fall!)
Sitter och lyssnar igenom den intervju jag hade med en artist för inte så längesedan, måste ju ta och skriva klart den snart, men tills dess så lyssnar jag och undrar: Låter jag sådär??! Men gjuuuud! haha Tänk på alla som får stå ut med den rösten! :)

Samtidigt så känns det grymt bra att snart kommer jag att få göra de två saker som jag älskar mest! Journalistik och design/ inredning är ju det som mitt hjärta slår extra hårt för och nu vid 25- årsåldern så är jag snart där. (Vi ignorerar det faktum att jag kommer att vara närmare 30 när jag är klar va? )

Näe, dags att göra något vettigt nu kanske!


Love,

Ge mig, ge mig ......en Nokia E72

Merry Christmas!

Hoppas att ni har haft en superbra dag mina vänner! Själv har jag haft en riktig härlig dag fylld med massa god mat, skratt, riktigt fina julklappar och så avslutades kvällen med det årliga Cluedo-spelandet och 2009-års vinnare var: (trumvirvel) Moi! :)
Sen körde resten av familjen omgång nummer 2, men jag var nöjd med segern och tyckte att det räckte, haha. Skulle jag riskera att förlora när jag redan vunnit så snyggt? Nä, så funkar det verkligen inte!

Måste tacka min fantastiska familj för en fantastisk jul! Ni är oslagbara! Kärlek ♥


Här kommer lite bilder från Julen 2009:







En glad tomte!




P.S - That's me :)                   P som i Parisa, vad trodde ni?! Jag som bakat ju!



God jul!

En fin dag! Trots att den var vit :)


What to do?

Jag vet inte hur länge jag kommer att orka med detta! Har haft världens problem med att somna den senaste veckan :/ Somnar inte förrän tidigt på morgonen och vaknar inte förrän sent på eftermiddagen. Otroligt frustrerande och ännu jobbigare är det att jag är lika trött när jag vaknar som jag var när jag gick och lade mig.

Någon som har tips på hur man kan lösa detta problem?

Det tar ordentligt på krafterna och jag orkar inte med något på dagarna. Nu ska jag försöka fixa mina julklappar och fixa lite här hemma!


Dan för dan för dopparedan.

SNÖ!

Jag ska banne mig ta kort på snön här i stan så får ni se som inte bor i stan se hur jag har det här! Borde ju egentligen fly fort som bara den innan jag blir fast här,
remember snökatastrofen -98? (kolla in länken)

Nä, nu ska jag förtränga hur det ser ut där ute, försöka bli trött och sova! Imorgon blir det tidig morgon och sen väntar en lång dag. Har fått i uppgift att skapa julstämning här hemma till mina systrar, och man är väl en bra storasyster!

Sov så gott.

Super-P

Glad!

Jag har ju haft världens sömnproblem de senaste veckorna och detta har medfört att jag har sovit bort hela dagarna och jag har varit nästan hela tiden.
Det är tråkigt, men samtidigt så har jag varit så glad! Mitt liv har varit en otrolig stor berg och dalbana den senaste tiden, sen i somras så har det varit ner ner och upp och så ner och ja, ni vet ju hur en berg och dalbana är, men nu verkar det som om allting är ganska högt upp igen.
De senaste två månaderna har jag varit lycklig och sen besviken, förbannad, ledsen men nu äntligen börjar jag känna någon balans igen och det känns riktigt bra!

Det sköna är att jag vet nog anledningen till det; jag har ofta haft riktigt bra vänner omkring mig, men det senaste året (eller de senaste 3 åren rättare sagt) så har jag förlorat ett par vänner som jag trodde var de som stod mig närmast, självklart blev jag sårad, men efter att ha tänkt efter så har dessa varit sådana som sugit ur all positiv energi ur mig. Det har varit många sådana människor runt omkring och jag bestämde mig för att "göra mig av" med dessa. Det låter hårt, men visst måste man nog kunna vara egoistisk när det gäller ens egen lycka?! Det är ju trots allt jag som ska leva det här livet och vara lycklig med mitt liv och de beslut jag har tagit när jag sitter där 60 år gammal med mina barn och barnbarn :) Då är det ju lite sent att ändra på det som varit.

Oj, vad lätt jag hamnar in på sidospår. Ska hålla mig till min röda tråd nu!

Det jag ville ha sagt var i alla fall det att nu har jag nog bara en massa bra människor omkring, människor som är starka, människor som kan bli glada när det går bra för mig och nu pratar vi inte falska leenden utan äkta glädje! Jag har vänner som jag kan prata om allt med och framför allt vänner som gör mig glad. Jag gillar att ha människor runt omkring mig som gör mig glad, lycklig, sådana som tar fram det lilla flummot som finns i mig ;) Självklart hoppas jag att dessa människor känner samma sak om mig!

Det som jag blir extra glad av är att jag fortfarande träffar sådan personer. Det känns bra och jag ler!




Parisa

Jo, det är ju söndag och jag kan inte sluta tänka! Men nu SKA jag äta!


Känner direkt att jag måste skriva ett nytt inlägg för att visa att jag faktiskt inte alltid är en fjant! Här är ett par bilder från i våras när jag och syster-mellan bytte till sommardäck på bilen. Japp, pappa har allt lärt oss så att vi ska kunna klara oss själva! :) *stolt* Vi var så coola och folk kollade nog en extra gång när de såg två små tjejer greja med bilen.








Och jo, jag hoppar för att få extra kraft, är man liten får man hitta på sina egna sätt att få saker att funka! Och det gick ju! :)

Lägger bara ut bilderna på mig själv då jag inte frågat syster om hon vill vara med än. Vi passade på att dokumentera väl, för det här kommer nog ändå inte hända så många gånger till :) Och bara så ni vet så bytte vi två däck var, lyssna inte om någon annan säger något annat!



Ciao!

Nu äre mat!

Musikhjälpen

Jo, jag är nog världens största fjant ibland. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Nog för att jag alltid har varit en person med en massa känslor, och jag har aldrig haft problem med att visa mina känslor, men de senaste åren har jag tydligen blivit världens lipsill! Jag gråter till allt!
Jag menar nu är det inte bara när Oprah delar ut bilar till alla i publiken som jag gråter, utan det är när vinnare av Hells kitchen koras, sista avsnittet av Vänner sänds för femtielfte gången och nu senast var det alltså till Musikhjälpen som har sänts på SVT 2 de senaste 6 dagarna (jag som trodde det var något knäppt på tvåan, men det var det alltså inte :) )
Jason aka Timbuktu, Ametist och Christer från P3 har alltså varit inlåsta i en glasbur på Avenyn i Göteborg och sänt live dygnet runt för att samla in pengar till barn som dör i malaria. Bara tanken är ju så fint så man blir lite tårögd. Folk har kunnat smsa, ringa eller kanske till och med besöka dom för att önska låtar för 50 kr eller mer och pengarna har gått till oavkortat för att hjälpa människorna som behöver det alltså.

Nu för några minuter sen så skulle de ut från denna glasbur och de grät för att de var chockade över att komma ut till verkligheten och för att svenska folket har skänkt 5 748 442 kr. Det har varit barn, studenter, vuxna, kända människor, alla har gjort sitt! Så fint, det finns ju folk med stora hjärtan därute! En 6 åring skänkte alla sina sparpengar - 5000kr! Anyways, de grät och jag grät. Hmm, jag grät nog varje gång någon kom in i glasburen och skänkte pengar.

Ok, nu glömmer vi det här och går vidare. Har erkänt i alldeles för många ord hur och varför jag är en fjant och nu räcker det :)



Söndags- Parisa

Mys på denna söndag gott folk!


Men oj!

Jag var tydligen rätt trött när jag skrev igår, tror de flesta hjärnceller gick i idé efter min lilla vistelse ute i kylan för jag glömde ju berätta om min super-trevliga kväll ju!
Var seg hela dagen (som vanligt), men sedan träffade jag min lilla energiknippe, det senaste tillskottet i våran familj :) miss L! Nej, jag har inte fått fler syskon, det räcker väl gott och väl med de två jag har :) Pratar om 20-åringen som vi lärde känna genom kåren och som tydligen är väldigt mycket som oss! Vem visste att det fanns fler människor på denna jordklot som är lika crazy som oss! :) haha

Blev upphämtad och sen drog vi till Interpool, för kaffe vin och en massa, massa prat och lite span :) Riktigt mysigt var det, ända tills jag kom ut till kylan och jag önskade väl kanske att mina systrar hade varit i stan så att de hade kunnat köra hem mig istället för att jag skulle behöva ta bussen hem tillsammans med en massa fulla människor. Bläää för den som kom på kommunaltrafik! Man blir lite bortskämd när man har två systrar med körkort som alltid ställer upp.


Den här dagen har varit riktigt seg, men den avslutades riktigt bra i alla fall. Nu sitter jag här glad och ska nog kolla på lite serier innan det blir sängen för den här lilla prinsessan :) (japp, jag får kalla mig själv för det tycker jag, haha)


Ha en trevlig lördag gott folk!

Vad gjorde man före Skype liksom?

-15 grader

Jahapp, då var den här då. Den förbaskade *piiiiiiiiiiip* vintern. Blev informerad om att det var -15 grader när jag klagade på att jag inte kunde känna mina fingrar längre (verkar inte som om skinnhandskar fungerar i den här staden!), nääää, så mycket kan det väl inte vara tänkte jag.
Sedan kom jag hem och undrade varför min fötter trots 3 par strumpor, i höststövlarna i och för sig, vägrade tina upp och så gick jag och kollade på termometern. Gaaaah, det var ju -15!!! Vet ni hur längesedan det var jag utsatte mig själv för den sortens kyla eller??! Det kan nog mycket väl ha varit för 3 år sedan när jag bodde här på heltid och jag kan meddela att jag inte har saknat det!

Jo, det blir många utropstecken, men jag är verkligen chockad. Jag har allt känt att det har varit något konstigt de senaste dagarna när kylan sakta men säkert har dykt upp, det har känts ovant, men jag har påmint mig själv om att jag faktiskt har bott här i 11 år, jag borde jag vara lite van i alla fall. MEN, det där stämmer ju faktiskt inte! Jag har ju inte alls bott här så länge, de senaste 3 åren har jag faktiskt bott på varmare breddgrader :P haha. Ja ja, det har fortfarande varit samma land, men tydligen så vänjer man sig vid "värmen" väldigt snabbt när man får uppleva mildare vintrar och nu när jag har fått frysa (mina tår är fortfarande IS efter en timme i värmen!) så har jag blivit ännu mer säker på att jag avskyr kyla och vinter och snö! Det gör ont, precis överallt.
Det här var sista gången jag lämnade mina ugley boots (UGGs) hemma! När pengarna ramlar kommer ska jag införskaffa ett par ännu varmare stövlar. Längtar :)


Det satt ju bra med ett klaga av sig - inlägg så här mitt i natten. Men jag har ju inget bättre för mig nu när min Skype-buddy ligger och sover :)

Nu är det dags för mat!


Sov så gott!

Lax med stekt potatis blir dagens middag, euhm, 3 på natten var det ja!



Men här då!

Så här är det va, jag har en riktigt go och trevlig vän, mr G, som tycker att det skrivs liiiite för lite om honom här, (han säger bloggen, men jag tror han menar internet i allmänhet), så då tänkte jag att eftersom jag har (kommer att ha i framtiden) en av Sveriges största bloggar så kan jag ju skriva lite här och göra honom känd :)

 

 

Här kommer ett flummo-kort på en full och en nykter, ni kan ju gissa vem som är vad, från GGA 2009 :) Kul som fn var det i alla fall!

 

 




Hope you're happy G ;)




Bonne nuit!

Sova på någorlunda vettig tid va? :p

Jahapp, då var snön här då!

Jo, jag vet. Jag bor i fel land! Jag får höra det varje år och jag har aldrig sagt emot! Jag vill i alla fall ha fler soldagar än regn/rusk/snödagar, och det får gärna vara här i Sverige, så man kan nog säga att jag lever på hoppet, haha. Det är inte fel land, om några år så kanske det blir fler soldagar i Sverige :) (jo, jag vet, jag skämtar om klimatförändringarna, känsligt eller? )

Det är alltså helt vitt överallt här i Gävle och fastän det "bara" är ett par minusgrader än så länge så gör det ont i hela kroppen när jag vet att jag måste lämna värmen (nåja, det är i alla fall liiite varmare hemma) inomhus. Det är verkligen samma visa varje år; alla påpekar hur de längtar till snön, att det ska vara vit jul osv och jag påpekar hur snabbt snön brukar förvandlas till slask och slask har NOLL mysfaktor! Snö=kyla=INTE BRA! Ja, sådan är jag. När sommaren säger hej då så där i mitten på september någongång så kommer pessimisten i mig fram.


Sådana här mörka, kalla vinterdagar är jag så glad att jag har mina underbara vänner riktigt nära! Idag har det varit en riktig mys-dag och det behövde jag verkligen! Har hunnit med två lååånga fikastunder med två riktigt bra vänner ♥. Så underbart att kunna prata om allt, seriösa såväl som lättsamma saker och bara lätta på hjärtat nu när allt känns tungt!

Nu sitter jag här hemma och ska nog kolla på lite skräp på webb-tv och sen hoppa i säng i någorlunda rimlig tid inatt.



Parisa

Over and out

Lördag 12 december

Jag och D har känt varandra i snart 9 år, oj, det innebär att vi är..hmm, 22 nu va?! ;)
Det klickade rätt bra mellan oss redan från början, men det var inte förrän efter gymnasiet som vi fick riktigt bra kontakt och när jag flyttade hemifrån 2004 så var hon gullig och ringde och väckte mig någon gång mellan 9 och 10 varje morgon i ett år, så att jag inte sov bort dagarna liksom :P haha

Hur som helst, redan från dag ett så har det aldrig varit så att vi bara har kunnat prata i 5 min, även om vi kanske tänkt ringa lite snabbt och fråga något, det har ofta blivit närmare en timmes prat/skvaller/skratt och så lite depp-prat också. De senaste 3 åren har vi ändå slagit någon slags rekord och babblat i minst 2 timmar om allt från dagens shopping, till killar och plugg. Det har varit skratt och kanske en och annan tår, men i slutändan så har vi båda kommit fram till att vi mår mycket bättre efter att ha pratat med varandra. En fantastisk vän, för resten av våra liv hoppas jag! (peppar, peppar)

Det jag skulle komma fram till så småningom var i alla fall att nu var det ett tag sen vi träffades eller pratade ut överhuvudtaget, så i lördags när hon var i stan så passade vi på att sätta oss över på Cheers och lätta på våra hjärtan över en flaska vitt. I fem timmar (varav två spenderades på McD) satt vi och pratade om, bokstavligen, allt mellan himmel och jord! Det var otroligt trevligt och nu hoppas jag verkligen inte att det dröjer så länge till nästa dejt :)

Självklart hann vi även ta sisådär 40 egobilder!





Massa kärlek! Du är bäst gumman!


Nu är det dags för lunch och så en sväng på stan! Oj vad tiden flyger iväg!


Parisa

Ont i ryggen, aj! Men man är väl inte 20 längre :)





Jobbe!

Liiite gotländska ska man ha kvar i sitt liv :)

När jag vaknade imorse (om man nu kan kalla kl.14.45 för morgon..) så hade jag inga planer alls för dagen, bara det att idag skulle jag äntligen öppna dörrarna till buren och lämna lägenheten för första gången på 5 dagar! Har fått en massa sms från vänner, har tänkt ut om det kanske skulle kunna bli en lugn utekväll ikväll, eller i alla fall en trevlig fika, men nu väntar en helkväll på kåren istället, med syster 2 och 3 :) och så klart en massa andra roliga människor!


Ska dricka en massa varmvatten+honung+citron och friskna till lite och sen åka dit och så blir det en låååång natt därborta med alla studenter!


Ha så kul med festandet/mysandet och allt vad ni ska hitta på en härlig fredagkväll som denna.

Och hörni, feel free to comment! Skulle vara kul att se vilka av mina vänner som hittat hit :)


Love

Parisa.

Långa nätter

och korta dagar... Så har den här veckan sett ut för min del. Sitter uppe ännu en natt och tjötar och skrattar med en god vän :) Mina ögon gör liiite ont och jag borde nog lägga mig snart, men det får bli snart det...

Nä, ska koncentrera mig lite nu.




Förresten, ta och hjälp mig vinna en resa så drar vi tillsammans ;)



http://www.samsung.com/se/current/campaign/boost/site/index.html?cid=se_viral_boost_10001#/start/linear/3432



Natti natt!


En glad tröttis

Jag smälter!

Visst, det finns många artister som har helt fantastiska röster, men det finns en person som är verkligen får mig att smälta så fort han öppnar munnen. Jag pratar naturligtvis om Bryan Adams.
Jag har alltid älskat hans låtar, mannen har ju en röst som är helt magisk, och sedan texterna; jag menar, kom igen, finns det någon som inte blir kär när han öppnar munnen och sjunger: " 'Cause I never touched somebody like the way I touch your body, Now I never want to let your body go ...". 
För tre år sen, tror jag det var, gick jag och syster-mellan på hans konsert på Hovet i Stockholm, vi hade ståplatser och stod väldigt, väldigt nära scenen och dog nästan lite när han sjöng alla dessa låtar som man tidigare lyssnat ihjäl sig på hemma, dessa låtar sjöng han nu och jag tror nog allt att varenda människa där kände att det var till henne/honom som han sjöng till.

Alla dessa kärlekslåtar.. Spela upp dem för eran special someone, och hon kommer att smälta och bli kär på nytt! Ett tips bara :)


Nä, ska sluta babbla innan jag låter som någon psyko-stalker :) Ska kolla upp vart jag har bilderna som vi tog. Jag rekommenderar verkligen alla som får möjligheten att gå på hans konsert! Det är få artiser som nästan är bättre live än på skiva.



NU ska matmonstret attackera kvällsmaten!



Det gör ont

Det gör ont i hela hjärtat! Jag vet att det är väldigt blandade känslor, har ju humörsvängningar som jag vet inte vad. Kämpar väl för att försöka hitta lite hopp, lite ljus bland allt det tråkiga som händer hela tiden!

Snälla, snälla bli frisk! Vet att det är väldigt egoistiskt, men att mina nära och kära är friska och mår bra betyder allt, det är det som ger mig energi. Just nu gör det väldigt väldigt ont i hjärtat. Livet känns väldigt orättvist!


Väldigt kryptiskt inlägg, men jag behöver ventilera, behöver lätta på hjärtat.



En tanke

Hur kommer det sig att när alla andra bli sjuka så har de ingen aptit och går ner fler kilo, men när jag blir sjuk så förvandlas jag till värsta matmonstret och äter hela tiden! Även om jag har jätteont i halsen och varje tugga gör riktigt ont så äter jag hela tiden, som om maten kommer att försvinna liksom.

Haha, märker ni hur min hjärna jobbar som bara den idag? Det kommer ena intelligenta tanken efter den andra. Nä, nu ska jag äta och se om jag blir lite smartare.


Kram kram

Matmonstret

En lång natt, morgon?

Ja ja, när man är sjuk så ska man lägga sig tidigt, man ska äta nyttigt, man ska ska ska ska. Så här är det, varje någon säger till mig att jag ska eller borde göra något så blir jag som ett litet barn. Jag inte bara ignorerar det, jag gör dessutom motsatsen (gånger tusen).

Till exempel: Jag ska göra något viktigt och då påminner mina gulliga föräldrar mig om att jag borde ta det lugnt när jag envisas med att gå ut och festa = jag inte bara går ut, jag går på efterfest och lägger mig inte förrän tidigt på morgonen alt. sover inte alls. Eller: Någon kommer hem efter att ha varit ute och förklarar att det är riktigt kallt= Jag tänker: Äh, det är fortfarande sommar ju, och går därför ut i skinnjacka, converse och en tunn sjal = Jag drabbas av en hemsk förkylning!


Nu vet ju så klart alla som känner mig att jag kanske överdriver några hundra kilo, as usual. Men jag har det tänket i alla fall, gör motsatsen till det som folk säger.

Ok, jag skrev så mycket att jag glömde vad det var jag ville komma fram till. Jo, jag har mått riktigt dåligt sen söndags, så dåligt att jag gått runt och klagat på hur dåligt jag mår hela dagarna. Smärta i hela kroppen! Det är INTE ok!

Det naturliga då är att gå och lägga sig tidigt och samla på krafterna. Skulle man kunna tro i alla fall :)

Om man inte blir uppringd på Skype mitt i natten och pratar en massa till 2...euhm, jag menar 5.30 (!) på morgonen! G frågade om jag skulle blogga om det idag, och ja, så klart jag gör det! :) Det var riktigt kul, och jag däckade på en gång när jag lade mig. Skönt att jag inte behövde gå upp för att komma till skolan idag. Muhaha
Du, tack för sällskapet och för att du förstörde min skönhetssömn ;)

Snart kommer det fina kortet!


Nu ska jag göra något vettigt här!

En glad P

Lördagen

Då har jag blivit människa igen då. Nästan i alla fall. Kände ju att jag började bli sjuk redan i fredags, men det går ju inte att ställa in en partykväll, så det var bara att hälla i sig en massa KanJang och ta alla tabletter som finns mot förkylning. Jag kanske är gammal på papperet, men jag skulle ALDRIG stanna hemma istället för att gå ut och festa, riktigtgammal är jag inte än va! Haha, och ja..vad hände?
På söndag vaknade jag av att jag var täppt i näsan, hade ont i halsen, ögonen osv. Och sen gick det bara utför. Fy vilken vecka det har varit! Har varit sängliggande fram till igår. Hur som helst, det var inte det jag skulle skriva.

Det blev väldigt lyckat i lördags! Började med att vi träffade på R så fort vi kom utanför dörren :) Snacka om tajming! Vi började kvällen med en cheeseburgare på Donken och sen blev det så klart Slick City = En massa bra musik, dans och så klart alla dessa småbarn! När hände detta? När blev vi de gamla på krogen? Men men, vi hade kul i alla fall! Kvällen avslutades så klart med en massa onyttig mat på .....trumvirvel.... McDonalds! :)

Bjuder på de enda korten som blev bra från kvällen. Har märkt att E är liiite värre än mig med alla dessa egobilder! Det är ju nästan fler kort på henne på min kamera än det är på mig, och det är illa! Ska inte hända igen.

Finns tyvärr inga kort på en super"glad" R ;) Har ju slutat ta med kameran in på krogen efter att min fiiiina rosa blev stulen förra året! Får fixa något annat bra kort på honom från ett annat tillfälle. Haha, finns ju en del att välja på.


Kärlek!


Tack för en superkväll min vän!


Toedeloe!

Me be very very happy! :)




Usch

Min hals gör så ruskigt ont att jag inte vill äta eller dricka något trots att jag är jättehungrig bara för att jag vet hur ont det kommer att göra. Vill inte prata för jag vet hur hemsk jag låter!

Nä, helt meningslöst det här. Ska ta och äta försöka lite lunch och sen blir det superkur med KanJang, Alvedon och en massa C-vitamin.


See you!

Är en liten tröttis idag, och så är det kallt också! Ge mig sooool!

Parteeeej

jag älskaaar emma min vän !!! aa för det gööör jag.. göööööttt!!!!


Ja, det där måste ju dokumenteras ;) Emmas kärleksförklaring till moi! Haha, eller till sig själv :)
Sitter och snackar skit med miss E och laddar inför kvällens festande!

http://www.youtube.com/watch?v=DSX0ZKfD8gc&feature=related

Lyssnar på Östgötasången för femtielftegången och skrattar fortfarande gott åt det! Haha, bilder kommer imorgon för jag vet inte hur hennes bluetooth fungerar.

Jaja, nu ska jag vara lite social med min love!


Puss puss


En glad Parisa

6-0

Muhaha, måsta ju skriva det här bara för att jävlas med R ju! Min enda anledning att kolla på hockey, eller kolla upp hockeyresultat är ju bara för att må bra över att de lag som mina vänner/bekanta hejar på förlorar! Haha, jo, sådan är jag, skadeglädje är ju som bekant den bästa glädjen! Ledsen att göra er besvikna mina vänner, vet ju att ni inte trodde att bodde en liten ok då, rätt stor, djävul i mig :)

Idag, efter att ha haft en rätt kass dag med huvudvärk större delen av dagen, och senare ett supertrevligt (och superlångt!) telefonsamtal med bästa D, var jag lycklig över att få avsluta kvällen med att se Brynäs spöa skiten ur Skellefteå :D 6-0 blev det! Svordomarna kom en efter en och mitt leende blev större och större. Lycka!
Men jag är jätteglad över att du bor här igen! Så du vet :) På lördag ska ni spöa Linköping ju! Då kan vi vara lyckliga tillsammans!



Puss puss

En trött P

Vänskap

Har hunnit tänka en hel del på tisdagens händelser, reflektera över vad som hände och vad vänskap betyder för mig. Jag har även haft tid att umgås och prata med mina riktiga (det ska man väl inte ens behöva tillägga??) vänner och insett hur viktiga de är för mig! Vänskap för mig handlar om att ge och ta, det handlar om tillit, ärlighet, kommunikation, uppskattning, att man ställer upp för varandra i vått och torrt och även att man stannar hos varandra till och med de dagar då det är riktigt jobbigt.
Självklart behöver man alltid ta korta pauser från varandra, för det finns väl inte två människor på denna jord som har samma åsikter om ALLT?! Men i slutändan så ska båda parter veta att man alltid räkna med varandra, no matter what.
Det är lite som en kärleksrelation, men mycket starkare (på andra sätt, men ni förstår..), vänner finns där när det tar slut med killen/tjejen, vänner får höra när man är där på toppen, glad och lycklig, men även när man är där nere på botten och känner att allt är skit.
En riktig stark vänskap för mig, är när man kan skratta tillsammans för att en stund senare bråka, gråta och senare förlåta varandra och gå vidare. Inte när man vräker ur sig allt man kan komma på så fort det blir jobbigt och sen sitta där och tycka att man har haft rätt hela tiden. Inte när man låter första bästa kille komma emellan och sen tro att vänskapen är som den var innan.
Vänskap ska man vårda och ta hand om - tillsammans. Som en liten blomma! haha Ja ja, ni förstår. I min värld så låter man inte, aldrig någonsin, en pojk- eller flickvän komma emellan!
Visst är det viktigt med kärlek i livet, det tycker väl alla, men kan man verkligen vara helt säkert, jag menar 10000% säker på att den man älskar just nu kommer att vara samma  som man älskar mer än allt på denna jord tills man dör? Och även om man har den turen, skulle man vilja bli en och samma person med den människan och inte ha någonting för sig själv resten av livet?!
Jo, jag är djup för första gången, i alla fall som jag visar utåt, men jag skulle aldrig aldrig någonsin vilja ge upp den jag är, ge upp mina vänner och allt jag någonsin trott på för någon kille i hela världen! Och dessutom, om man verkligen älskar någon så låter man väl inte den personen göra så heller?

Mycket, mycket text blev det nu och jag orkar verkligen inte läsa igenom allt och ändra felstavningar, så säg till om det förekommer några sådana.

Ska väl lägga till en glad bild på moi för att väga upp mot allt depp.




Love

Tack alla mina vänner och alla andra som står mig nära, säger nog det alldeles för sällan, men ni betyder allt!

What a day!

Herrrrreguuuuud! (mitt favoritord!) Vilken dag det har varit!
Har hängt på stan från 8- 17.30 typ...och snälla, fråga inte vad jag har gjort! Det blev frukost och lunch med bästa P på Donken, en massa prat och skratt :) behövde verkligen det!

Sedan så träffade jag en fd. vän, och det var väl årets misstag, men men, man lär sig väl något av sina misstag förhoppningsvis, nu är jag bara glad att hon inte har funnits i mitt liv det senaste året och att hon aldrig kommer att vara en del av mitt liv någonsin igen! Härligt! Men det var en halvtimme av mitt liv som jag aldrig kommer att få tillbaka...

Det blev även en sväng på stan och så slutligen vaccination mot svininfluensan alt. svinis alt. baconfeber..jaja, kärt barn har tydligen väldigt många namn. Nu sitter jag i alla fall hemma i soffan och är så gott som medvetslös, vill sova - läääänge!

Tror nog jag ska börja gå upp tidigt på mornarna, vill ju inte missa mer intressanta händelser som jag kanske sover bort annars ju!


Nu blir det lite nördande innan jag däckar!

Nattinatt!

Lite sömn och mycket tankar i huvudet kan få en att göra en massa dumma saker, men nu har jag gjort dumma saker så det räcker resten av året i alla fall.

Onaturligt...

Att vara uppe så här tidigt på morgonen! Herregud vad trött jag äääääär!
Jag vet, jag brukar vara värsta språkpolisen, så det är emot vad jag tror på att skriva sådär, men ändå, idag är jag så förbaskat trött!
Gick upp vid 7-tiden imorse för att en timme senare befinna mig på stan för att gå på ett möte. Mina ögon svider fortfarande, och nej, jag tror inte på att man blir piggare ju längre man är vaken. Hela min kropp skriker: Gå och lägg dig ditt pucko! Men idag ska jag kämpa emot.
Har precis ätit en efterlängtad frukost på Donken med väldigt trevligt sällskap :) Nu ska jag gå en trip på stan och sen bege mig till köpcentret för att köpa lite minne till min stackars dator, äntligen!





RSS 2.0