LYCKA

Lycka är väl banne mig när man kämpat, ursäkta språket, arslet av sig varje dag för att fixa sig ett jobb och man FÅR ett!! När man promenerar ute i kylan och tänker på allt möjligt och så får man det d ä r telefonsamtalet som gör ens dag! (och den närmaste framtiden också i och för sig :) )
Och lycka är verkligen när man meddelar sina vänner, sin familj och special someone att man fått ett jobb och de blir lika glada som en själv! Jag har verkligen många underbara människor i mitt liv, vilket gör att jag kan njuta av det här ännu mer!

Idag tänker jag bara njuta av allting! Det här har jag kämpat hårt för och jag är riktigt stolt över mig själv! Cirka en månad tog det, en månads heltids arbete för att hitta ett heltids jobb. Ibland lönar det sig att vara envis, otålig och att leeeee! :)





Jag vet att jag ser SLITEN ut, men det är jag också, men förbaskat stolt och glad också :)



Nu ska jag fixa hantverkare för till helgen blir det jobbelijobb i nya huset! Vilket dröm jag lever i, peppar peppar! Låt detta fortsätta, pretty please!


Bamsekramar från moi!


Det blir som man vill, inte som man tror att det ska bli.




Full rulle!

Jag är ju en sådan människa, en sådan som behöver ha saker att göra hela tiden! Vissa blir stressade av det, och visst är det så att jag ibland sitter och funderar på hur fasiken jag ska räcka till. Hur jag ska få tiden att räcka till!

24 timmar på ett dygn räcker ju sällan, för det är jobb/jobbsökande, det är kompisar, familj, möten osv osv osv. Kommer på mig själv med att sitta med mobilen i ena handen (sms och påminnelser!), den fasta telefonen i andra handen, och så sitter jag framför datorn med alamanackan i knät.
Tack och lov för att tekniken ändå har kommit så långt, för hur tusan skulle jag klara mig om jag inte kunde kolla mailen antingen på datorn eller på mobilen?! Eller om jag inte fick plats med snyggo-datorn i handväskan, för nu kan jag sitta och skicka viktiga mail, söka jobb och allt annat man behöver datorn till på antingen biblan eller Donken under lunchen, Tacka för gratis WLAN, me like!

Just nu är det ju även lite planering inför flytten under den kommande månaden med allt vad den kommer att innebära!

Men samtidigt som jag behöver en massa fart så försöker jag hinna med en massa fikastunder med mina nära och kära :) Bilden nedan är från en mysstund med miss L på favvo-stället!






Nu ska jag äta innan jag ska ner till stan för lite skvaller med bästa E :)


Vill du så kan du. That's my motto!


21 februari 2010

Ibland så är det de där små orden, de där små gesterna som gör att man blir alldeles bubblig och glad! Den här dagen började bra och jag är g l a d! Söta du!

Det är lite konstigt ändå, att man kan känna sig glad idag. Det är ju så mycket sorg över den här dagen. För 40 dagar sen hände det, det som vi fasat för, det som aldrig skulle hända.
En djupt älskad person, en person som vi alla såg upp till och som vi alltid haft vid våran sidan togs ifrån oss och lämnade hustru, barn, barnbarn, massa släkt och nära och kära. Han kommer aldrig att glömmas och vi känner av hans närvaro varje dag, varje minut, varje sekund.

Men vi vet att han har det däruppe där han tittar ner på oss och ser efter oss.

Tack för att Ni finns. Tänker inte börja nämna alla namn, men ni vet vilka ni är. Ni gör mig glad! Ni får mig att vara stark och fortsätta vara den bästa jag, som jag kan vara.



Nu ska jag ta och laga lite mat här då. Med telefonen i ena handen och 112 slagen :P



Happy birthday!

Idag är en speciell dag. Det är en person som ibland har kallats för twin sister, som blir ännu ett år äldre :P Våran älskade kusin, som får köra det här på google translate, får numera säga att hon är 26 år när folk frågar om hennes ålder.
Anledningen till varför denna dagen är extra kul för mig är för att hon är den enda människan jag känner som har mer åldersnoja än vad jag har, och detta gör att jag älskar henne väldigt mycket! haha
Önskar jag kunde vara där och fira denna stora dag med henne, men jag vet att våran släkt tar väldigt bra hand om henne.

När hon var här på besök runt nyår så lyckades vi väl ta sisådär 400 bilder! Jo, vi gillar alla att vara med på kort ;) Och bilderna nedan visar väl hur flummiga vi är allihopa och framförallt hur fantastiskt kul vi hade!

Sweety, you'll always have a special place in our hearts, and we hope that you know much you mean to us! You're like our fourth sister! Lots of love! Enjoy the snow now :P  (hon har nämligen fastnat i Sverige p g a snökatastrofen :P )


A great night, an early birthday drink ;)

 

 

Today is a happy day sweety, it's YOUR day!

 


Hörrni systrar!

Det här inlägget är tillägnat mina kära lillasystrar, som faktiskt ändå är tillräckligt stora för att vara läskunniga. Hmm, jag trodde det i alla fall :P

Jag började ju faktiskt blogga för min familjs skull, när jag bodde på ön och inte kunde träffa dem så ofta, tänkte att de kanske var intresserade av vad jag sysslade med här, men...det var de tydligen inte! För hur ofta brukar de logga in? Just det! Ta åt er nu, för det var väl pik om något!


Nu ska jag bege mig mot stan för att höra lite skvaller på något fik tänkte jag. Kvällens sällskap: L såklart! Duuuh!


Parisa

I gotta feeling... Don't know if it's good or bad though.

Parisa- halsband nr.2

Jorå, jag är en ego- tjej! Varför inte liksom? Haha Och jo, jag har, vid 25- årsåldern fått höra att jag är den största fjortisen i världen :P av en väldigt objektiv lillasyster! Ond!

Hur som helst, det är väl inte så ego att äga två halsband med ens namn, eller? För det gör jag! Det ena, ett riktigt bling bling halsband, fick jag av världens världens bästa mormor! Och det här fina fick jag av en god vän, riktigt sött :)






Jo, jag ska tillägga att idag är dagen då jag har en massa vettiga saker att säga eller? Det kommer bara livsnödvändig fakta från moi!


Nu: Packa ner skor och handväskor. Det gör lite ont i hjärtat!

@ Club Kåren 17/2

Då var det dags igen då, men den här gången stod vi, jaja, i alla fall två av oss, på andra sidan bardisken. Det kändes lite konstigt att komma dit med civila kläder :P, smink och lite klackar till och med! Det var dock trevligare på förfesten, bra musik, trevliga människor och jag och L som var lite sega sen innan vaknade till lite. (För att sen bli jättetrötta så fort vi kom in på kåren, vart var alla människor??!)
Ok, det här kommer bli ett värdelöst inlägg, har ju inget att skriva egentligen!
Vi hann ta lite trevliga bilder och det var väl de som jag tänkte visa :) Och så vill jag tacka jättemycket för skjutsen hem, söööt! :)




Igår var världens segaste dag, fast jag har två goda nyheter, som jag ska hålla inne med till nästa vecka i alla fall :) Me be very very happy!
Nu ska jag ringa världens bästa E och se vad hon har för sig! 


Ha en bra dag gott folk!


Envishet lönar sig!

Men gissa vart vi hamnade då!






Idag var det en L - dag, det var biblan (börjar ni se ett mönster här eller? :p) och sen så hamnade vi på... ja, kan ni gissa vart vi hamnade eller? haha Som sagt, om ni följer mönstret så förstår ni :)

Som vanligt så sattes webcamen igång av sig själv, som vanligt, och så satte vi igång med våra flummo-miner.

Det har blivit en massa prat och en massa skratt. En helt vanlig dag i mitt liv med andra ord. Det behövdes efter en lång dags arbetssökande!

Förresten, känner ni någon som känner någon som har ett jobb liggandes som väntar på moi så är ni välkomna att skriva! ;)

Nu ska vi nog rulla vidare hemåt snart. Dags för lite skvaller hos mr R kanske?


Puss puss

A happy Parisa. Tack för det! :)

Alla ♥- dag

Igår var en riktig bra dag! Ingen stress, inget dåligt..bara trevligt sällskap, fika och bio. Perfekt.





Fastnade inte på så många bilder, men jag bjuder på det.

Sitter på biblan och försöker koncentrera mig på operation: söka ett jäkla jobb! Fast det är tydligen inte så tråkigt att söka jobb när man har en trevlig P med sig ;)


Nu blire mat, sjukgymnast och sen tillbaks till favoritstället, the bibliotek!

Uppdatering: Jag var tvungen att ta bort det där fula kortet, så lågt ska jag inte sjunka! :p
Puss puss

Solen skiner och himlen är blå. Weeee, jag har blivit en fjant!

Vänner, fika, syskonkärlek, bio, mys! ♥

Har hunnit med att kolla på Grey's anatomy och Private practice och nu sitter jag och kollar igenom alla bilder jag har hunnit ta sen i onsdag och jag bara myser!

Jag och E hade en riktig myskväll i onsdags! Det blev fika och en hel del prat och skvaller, som vanligt :) Fast nu hade vi en massa prat att ta igen för sist vi sågs var nog...näää, var det verkligen före jul?! Det är illa!




Behöver jag tillägga att hon precis kommit hem från THAILAND! Blääää! Inte ok att vara så här brun när vi andra har fått frysa och vara bleka sen förra sommaren typ :/







Jag och L hade en liten dejt på biblan, vi pluggade (eller hur?!), nördade oss och visade upp våra super snygga datorer, så klart!


Så blev det fredag, och det var dags för en middag med kåren- folk, det blev god mat och en massa flum... ända tills jag blev nerdrogad, så kändes det i alla fall och förvandlades till en zombie :/ Men de andra slutade inte vara flummon och jag njöt av bra underhållning! Haha, nästa gång ska jag banne mig filma det där, kaos! :)

Och hörrni, här får ni för klagomål om att jag inte lägger upp bilder!






Alla var uppklädda och fina och vi proppade i oss de stora portionerna, GOTT! Jag måste tillbaks :) S och J gör debut i bloggen! Jag och L visar världen hur man
ska hålla i besticken! Gaffel i höger hand, som det ska vara! Jag visar hur man kan piffa upp svart klädsel - med grön ögonskugga och bling bling :) Och sista bilden är precis innan jag hugger in.

Det var en fantastisk fredag, och igår var en fantastisk lördag.

Det blev bio med syster, Valentine's day, och jag kan säga att det blev en massa dregel :P Har ni sett roll-listan till den filmen eller?! Varenda snygg kille och tjej från Hollywood är ju med! McDreamy, McSteamy, Ashton Kutcher, Jessica Alba, Jessica Biel, den snygga gay killen som jag inte vet vad han heter på riktigt. WOW, vilken film! Och så var det bra handling också och det är ju ett pluss i kanten :)

Efter bion blev det ett par timmar med trevligt sällskap på stället där jag har spenderat väldigt många kvällar den här veckan..väntar mig ett VIP- kort i brevlådan snart nästan :)




Nej, det finns inga kort på mig, för första gången :P De är hemliga! Men här kommer ett kort på syster och L som visar hur trötta de är på mitt fotande! Och de trodde säkert inte att jag skulle vara så ond att jag lägger upp kortet, men muhahaha!


Tack för en grym vecka sötnosar! Ser fram emot många fler timmar på biblan, fik, restauranger :)


Nu ska jag börja fixa till mig lite smått inför kvällen....


yours truly,

Det är alla ♥- dag idag, var romantiska och söta nu mot eran special someone!

Det gör ont i hjärtat

Det är så orättvist när något sådant händer, så orättvist. Man vet ju hur livet funkar, man vet ju att det tar slut. Men när det tar slut det vet man ju aldrig. Det fanns fortfarande så många planer, så mycket man ville göra, så mycket man ville säga och allt bara försvann över en natt. Det är inte ok. Men han visste nog om det, det tror jag. Och han var inte rädd, det är det enda som känns tryggt, för jag är skiträdd. 
Det känns som ett stort hål i hjärtat, det gör verkligen ont. Det finns inte många människor som man vet alldeles säkert att de alltid finns där för en, no matter what liksom. Han var en sådan, och han visade det verkligen, hoppas att han visste hur mycket han betydde för oss, vilken förebild han var. Ja, man skulle nästan kunna säga idol. Därför känns det extra mycket.

Jag undrar en sak: Kommer man verkligen förbi det här? Hur går man vidare? När slutar det göra ont?
Ok, jag undrar mycket mer än bara en sak.

Det ända som håller mig från att bryta ihop är alla otroliga människor som finns här hela tiden, min familj, släkt, mina vänner som visar att de bryr sig, P som orkar lyssna på allt som kommer upp i mitt huvud.. Tack söta ni! Ni är guld värda!


Idag skulle ju vara en glad dag..men det vänder nog snart.


Puss puss

Hoppas att han får vila nu. Hoppas att han tittar ner på oss och är stolt.

Måste skyyynda!

Jo, jag vet. Måste hoppa in i bilen NU och åka till söta L som ska hålla mig i handen när jag ska till doktorn idag. Fy vad jag inte ser fram emot det här läkarbesöket. Men men, nu har jag i alla fall äntligen varit på sjukhuset och tagit de där förbaskade blodproverna och fått i mig lite frukost, nu ska jag få det här avklarat också.

Håll era tummar!

Hade för övrigt en riktigt kul dag igår! Det blev lunch och så biblan med väldigt trevligt sällskap :) Det skulle pluggas var det tänkt... ooops! Citat: "Nu vill jag inte ha de här silverfiskarna längre"! Haha, ikväll åker nog anteckningsblocket med så jag inte missar något roligt som J säger :)




Trött som fn och osminkat. Fråga mig inte om minerna.

Nä, nu ska jag springa till bilen!

Puss!


PS. Alla hjärtans dag på söndag,glöm inte det gott folk!

Ok, då. Här kommer lite bilder!

Är hemma på lunch och då eftersom jag siktar på att bli en riktig bloggerska så måste jag väl uppdatera lite :)
Känner att jag är lite i min egen värld just nu, men det är väl bra att vara glad!





Ska väl ändå ladda upp lite bilder, jag är tydligen dålig på det. Här är från Mocca i söndags. Det var nice! :) Syns det att vi är liiite slitna eller? :) Ska ta tag i det där med ny bildredigeringsprogram och fixa lite. Skämmigt att säga att jag har pluggat design när jag laddar upp sådana här bilder ju!

Nä, nu ska jag ta och fortsätta med projekt: Skaffa mig ett liv :P


Ciao!

Tröttis. Det är nu ska man ska stänga av mobilen och kolla på film ju :)


Trött!

Jag har en massa att säga, jag har hur mycket tankar och funderingar som helst, men jag har ingen aning om hur jag ska få ur mig allt. Det har varit en händelserik helg och jag har fått spendera den med riktigt goa människor! :)
Lördagen spenderades som sagt hos Gustafsson's, tillsammans med lillebror G, söttjejen E och så mina favoriter R och P så klart! Vi pratade, skrattade och hade det riktigt trevligt. Vi ställde in biljarden trots att vi hade skrivit på FB att vi skulle spela! Hur ska detta sluta??!! :P Sen så blev det pub och Donken till 4 på morgonen. Treeeevligt!

Igår var det en mys-söndag! Först tacos med familjen och sen hann jag med två av mina favoritställen nere på stan, med två av mina favoritpersoner och vi pratade och myste tills det blev natt och läggdags.
Nu vägrar tröttheten försvinna, men jag ska ta en snabbdusch nu och pallra mig till stan för att se vad den här dagen har att erbjuda!

Have a nice day!

Vi ses!

Vaknade trött och somnade på bussen hem 1 på natten

Så såg min fredag ut! Det var full fart hela dag, kvällen och ända tills jag skulle lägga mig. Ok då, i slutet var det väl kanske inte full fart, utan mer slow motion.
Hann få en massa saker gjorda igår och när jag kom hem och funderade på att kanske ta och ge upp och lägga mig vid 19- tiden så powernappade jag lite och klädde upp mig för en mysmiddag med mamma och syster mellan för att fortsätta fira syster! Det blev italiensk mat och det är helt fantastiskt hur glad man kan bli av mat! :)
En massa prat och skratt blev det och ca 2½ timmar senare (då hade jag suttit och gäspat i en timme), hällde jag i mig en cola för att orka med resten av kvällen.





Det blev en trevlig stund på Bishops arms, jo, där hänger stans 50 plussare! Hann med att skälla ut en gubbe som gjorde misstaget att hälla ut en tredjedel av sin öl över en trött Parisas byxor stövlar. Gaaah! Idioter!

Men men, igår var en bra dag och jag somnade väldigt fort när jag kom hem vid 1.30 och idag sov jag till 15-tiden för första gången på flera år. Gött.

Nu ska det packas och fixas så jag kan gå ut med gott samvete ikväll. Ska över till Gustafsson's där vad som helst kan hända :p I det sällskapet kommer jag att känna mig som äldst tror jag, för han kan ju festa som om han vore 18 :) Tvivlar inte på att det blir en bra kväll det här.

Ses snart gott folk!

I'm happy and confused. I don't know. I really don't.

Låtarna i mitt huvud

Just nu finns det två låtar i mitt huvud.

Den ena påminner mig om Uddevalla. Bilturerna till Överby i Trollhättan:

Boulevard of Broken dreams med Green day:


http://www.youtube.com/watch?v=LdG0vDZJcJ0


I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But it's home to me and I walk alone

I walk this empty street
On the Boulevard of broken dreams
Where the city sleeps
And I'm the only one and I walk alone

I walk alone
I walk alone

I walk alone
I walk a

My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one up there will find me
Till then I walk alone

Ah-ah, ah-ah, ah-ah, aah-ah
Ah-ah, ah-ah, ah-ah

I'm walking down the line
That divides me somewhere in my mind
On the border line of the edge
And where I walk alone

Read between the lines
What's fucked up and everything's all right
Check my vital signs to know I'm still alive
And I walk alone

I walk alone
I walk alone

I walk alone
I walk a

My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Till then I walk alone

Ah-ah, ah-ah, ah-ah, aah-ah
Ah-ah, ah-ah

I walk alone
I walk a

I walk this empty street
On the Boulevard of broken dreams
Where the city sleeps
And I'm the only one and I walk a

My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Till then I walk alone


(källa: http://www.elyrics.net/read/g/green-day-lyrics/boulevard-of-broken-dreams-lyrics.html)

och den andra är


Please don't leave me med P!nk

Det finns nog inga speciella skäl till den låten, tror jag...

http://www.youtube.com/watch?v=uNdPcP1lTPI


Da da da da, da da da da
Da da da, da da
Da da da, da da

I don't know if I can yell any louder
How many time I've kicked you outta here?
Or said something insulting?
Da da da, da da

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces
But my heart is broken
Da da da, da da

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I've never been this nasty
Da da da, da da

Can't you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest
But baby I don't mean it
I mean it, I promise
Da da da, da da

Please don't leave me
Oh please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

I forgot to say out loud how beautiful you really are to me
I cannot be without, you're my perfect little punching bag
And I need you, I'm sorry
Da da da, da da

Da da da da, da da da da
Da da da, da da
Please, please don't leave me
(Da da da, da da)

Baby please don't leave me
(Da da da, da da)
No, don't leave me
Please don't leave me no no no

You say I don't need you
But it's always gonna come right back
It's gonna come right back to this
Please, don't leave me

Please don't leave me, oh no no no.
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this

Please don't leave me
Baby, please, please don't leave me



Och sen så klart. Bryan Adams: Let's make a night to remember. Kolla upp texten själva och dröm. http://www.elyrics.net/read/b/bryan-adams-lyrics/let_s-make-a-night-to-remember-lyrics.html



Nu ska jag försöka koncentrera mig på lite körning, ska hämta fröken L och så ska vi till vårat stammisställe :P haha

Ska förresten försöka få länkarna att funka sen, hittar inte html- koden nu.

Puss

P


Jag svävar någonstans där uppe. Om det här är en dröm så är det en bra dröm!

Favvo- frukosten!

Bortse från mina störda miner, men gissa vart favvo-frukosten intas! Surprise surprise!








Om jag var en riktig morgonmänniska. Ja, jag säger riktig för att jag har insett att jag verkligen, absolut inte är någon morgonmänniska ju! För i så fall skulle jag ju inte ha svurit inombords och hoppats att det är lördag och jag kan sova vidare varje morgon när min alarm sätter igång, "But you put on quite a show, really had me going
But now it's time to go, curtain's finally closing
" (Take a bow med Rihanna).
Oj, det var väldigt mycket onödig information på en gång där. Det jag ville komma fram till är att hade jag gått upp tiiiidigt varje morgon så hade jag lätt tagit mig hit och smällt i mig en McBagel, yoghurt, juice och te varje morgon! Mums! Fast jag måste tillägga att de gamla juicen var mycket godare och att müslin med yoghurt är saknad! Tufft va? :p

Och när jag nu sitter här med snyggodatorn måste jag ju såklart passa på att ta lite kort (även om det syns att jag bara har fått ca 4 timmars sömn inatt!). Vaddå, trodde ni att egot skulle bli mindre bara för att jag ser lite schleeeten ut? Näää, kom igen nu! Dessutom var jag såklart tvungen att visa upp snygga, rosa klockan! Me like!

Gårdagen spenderades med 2 goda vänner, skönt med bra stunder med folk man bryr sig om och som bryr sig om en, speciellt nu när allt annat är som det är. Saknar dock miss E MYCKET! Våra pratstunder (och partykvällar!) är oslagbara!


Nu ska jag ta och äta resten av allt det här som jag trodde att jag kunde äta, det ser ju fint ut på brickan med en massa saker!


Ses på stan mina darlings!

Yours truly

P

Haha, R, jag ska ta och skriva årets citat nu så vi har det svart på vitt! "Om det är på Facebook, visst är på riktigt då?" . Så då är det nedskrivet och behöver aldrig tas upp igen va? :P


Just nu

Sitter jag med miss L på Donken för andra gången denna kväll och har tagit igen en massa prat! Vi har ju inte direkt haft tid att prata då vi bara har hunnit att ses under stressiga kårkvällar.

Sötaste tror att jag inte bryr mig om henne för att jag är så kass på att skicka sms, men anledningen till varför jag har blivit dålig på att svara på sms är ju för att det är rätt ansträngande att skicka sms på min skitsnygga mobil! Du är ju våran bonus-syster ju och du borde veta att vi älskar dig bruden!






Jo, vi är kanske liiiite fjortisar, laptoparna fick följa med :)



Nu ska vi dra!


Tjolahej!

Mina vänner är Guld!

Måste så klart

ha ett eget inlägg om syster-mellan som numera är 22 år gammal! Igår fyllde hon gammal och hon förtjänar ett helt fantastiskt år så som hon har slitit på kåren de senaste månaderna. Jag är en mycket stolt storasyster, och tydligen en mycket gammal storasyster.

Grattis syster! Önskar dig alla lycka i världen!



Strax efter midnatt gick vi så klart in till vardagsrummet, gulliga systrar som vi är, och överraskade henne med lite sång och en alldeles egen tårtbit.



Mina systrar är guld. Mina små prinsessor


En glad dag mitt bland allt kaos

Idag har jag verkligen varit igång hela dagen! Gick upp kl.6 för att ca en timme senare ta tåget mot Uppsala och Akademiska sjukhuset, allt har gått bra (peppar peppar) och sen så gick jag runt på stan och inväntade en trevlig lunch-dejt med miss D :)
Som vanligt så blev de få timmarna vi fick tillsammans väldigt intensiva med en massa prat om precis allt! Vi lever ju så intressanta liv och ses alldeles för lite så när vi väl ses så går munnen i ett och vi ser till att uppdatera varandra om allt som har hänt. Skratt varvat med allvarliga miner, väldigt välbehövd dejt!



Det blev några bilder ja :)          Nya favoriten: Latte med hasselnötsmak! Mums

Tack vare SJ:s, eller rättare sagt Upptågets förseningar så kom jag hem med rätt tåg :) Weee, skönt att det är fler som utnyttjar den akademiska kvarten! Haha

Sen när jag trodde att jag skulle få power-nappa innan kvällens bio så blev det ändrade planer och jag och syster-mini tog tåget in till stan igen för att inhandla någon present till gårdagens födelsedags-syster! Svårt att hitta något som visar hur mycket hon betyder för oss! Jag lyckades hitta en söt, rosa klocka som skrek Paaaaarisa! Lycka!
Kvällen var mycket lyckad och filmen var riktigt bra! Jag och min film-buddy hade mycket trevligt och det skrattades mycket! Se It's complicated.



Så här ser det ut i Gävle förresten, våren inom räckhåll va?


Nu börjar det verkligen bli läggdags för om 7 timmar ska jag upp och hoppa igen och få en massa vettiga saker gjorda.


Godnatt gott folk!

En massa tankar. Vad händer?

RSS 2.0