Mitt i natten- blogg

Men oj, det var inte igår!
Det har varit kaos i mitt liv den senaste tiden. Det har varit packa, packa, packa, jobba, jobba, jobba, mysa, mysa mysa och så några nervsammanbrott. Den där meningen kan inte min svenskalärare vara så stolt över :P

Men nu är det mesta över, lill-morbror och syster-mini kom hit i torsdag och vände upp och ner på våra liv- som vanligt! Vi packade ner allt, flyttade över allt, fixade i ordning nästan allt och idag åkte de hem och tog med sig syster- mellan också.

Jag äger numera en säng, vilket är värt att nämna. För sängen är väldigt skön och dessutom är det första gången jag sover på min egen säng sen jag flyttade hem till mina föräldrar! Lycka på hög nivå!

Det är riktigt mysigt i nya huset och idag skänkte vi bort 4 eller om det var 5 sopsäckar fulla med kläder, slängde en massa skräp och fixade iordning en massa. Jag hann till och med ta hit mina två favorit-personer på jorden för en riktig myskväll nere i mys-rummet! Japp, mys är dagens ord! Vi har ätit middag, pratat, kollat på film och haft det gött!

Jag citerar L, "du har funnit en great guy". Det har jag definitivt gjort! :) Och jag har dessutom funnit en great bonus-syster! :)

Nu har sötnosarna åkt hem och jag ligger i sängen, i mitt eget rum! (Jag har inte haft ett eget rum hos mina föräldrar sen.... var det -00 kanske?!)

Nu ska jag sova gott så jag orkar med morgondagens aktiviteter! Åka runt, gå ärenden, plugga, jobba, fixa, och så myskväll nummer 2 :)


Natti natt!




Ingen ingen ingen

Får väcka mig från den här drömmen. Trots allt kaos med flytt och renovering så mår jag helt fantastiskt underbart! (peppar peppar!) och faaaan ta den som väcker mig från den här drömmen!

Allt känns bra! Så bra att trots allt det snöar och är grått och fult ute mitt i mars, så skiner solen för fullt i min lilla värld :)
Cardigans spelas för fullt på älsklingsdatorn, "You're the storm" och "Communication" är favoriterna, låtarna som gör mig glad!



En lycklig Parisa.

När blir det lätt egentligen?

Nu har det gått två månader. Det känns inte mindre konstigt. Jag vill fortfarande prata med honom när jag ringer och pratar med resten av släkten. Jag sitter fortfarande och kollar på korten, alla kort som jag är så glad att jag hann ta. Jag är så glad att jag informerade släkten om att nu är det dags att flytta på sig för bästa släktkortet på väldigt länge, jag är så glad att det finns så många bilder.
Jag är så rädd för att minnena ska blekna. Och framför allt är jag fruktansvärt rädd för att åka dit. Jag vill så gärna att han ska stå där när dörren öppnas, vill ha en sista kram.
För varje dag som går så är jag bara glad för att allt blev som det blev, att vi bodde så nära dom, att vi fick chansen att ha världens bästa morfar i våra liv!

Ett väldigt personligt inlägg, och jag som tänkte undvika sådant! Men det gör så ont, så djupt in i själen. Även om jag har många i mitt liv som gör mig glad, som gör mig lycklig så kämpar jag för att hålla fast vid de senaste minnena jag har kvar. Jag vill minnas allt, allt han sa, allt han lärde oss, allt vi gjorde, alla ska få veta vilken underbar människa han var.



Rest in Peace. Älskade morfar.

♥ Lycka!

Nu var det väldigt längesedan jag uppdaterade ju! Har haft fullt upp hela tiden, dygnet runt skulle man kunna säga :) Allt flyter på skulle man kunna säga, och jag är gladare nu än jag har varit på väldigt länge! Peppar peppar!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen, skulle kunna skriva hur många inlägg som helst, men jag vill nog komma på riktigt bra ord först :)
Trivs jättebra på jobbet :) Har haft 2 prov hittills och jag har haft bäst resultat av alla i gruppen på båda! Japp, jag tänker vara kaxig som fn, haha. Förstår nog kanske vad syster mellan menade igår när hon sa att hon inte ville blåsa upp mitt ego för mycket :P Men vaddå, jag kämpar och då tänker jag banne mig vara kaxig! :)
Sen så går allt annat riktigt bra med, är lycklig! :)

Har hur mycket bilder som helst, men jag väntar nog lite till..dessutom har jag väldigt bråttom! Ska skynda till affären och fixa en massa banankartonger, sen skotta snö, sen hämta P från jobbet och sen...Ja, hela helgen kommer vara fullbokat. Måste packa ner det sista, för om 2 veckor ska flytten vara klar!

Nu ska jag njuta av mamma hemlagade mat, äntligen! Och så vara glaaaad! Haha, känner mig som en fnittrig fjortonårig! Men nu vill jag att alla tar i trä va, vill inte att något ska förändras!

"you fill my heart, you keep me breathing
'cause you're the storm that I believe in"

(Cardigans - You're the storm)


Maaaat!

Det har inte hänt på Facebook än, men det kan tydligen vara på riktigt ändå :)

Helgen: Fredagsmys x 2, party, massa mat och plugg!

Jo, och så DAMP! Herregud alltså, jag har verkligen svårt för att göra en sak! Känns verkligen som gymnasiet all over; plugget, svårt att koncentrera mig, stress och lite ångest.
Fast nu ska detta göras klart och sen är det over and done, förhoppningsvis kommer det inte fler sådana dagar. Sedan så har jag haft en alldeles underbar helg som jag kommer att leva på väldigt länge :)

Vi har fått nycklarna till huset nu så det blev ett kort besök dit. Jag skottade snö för första gången någonsin, det ni! Bra träning ju, vad är det folk klagar på? :P haha

Börjar med torsdagen = lyxmat á la McDonalds med kårentjejerna. Det spelar verkligen inte någon roll vad vi hittar på, vi har alltid hur kul som helst! Först så försökte jag fickparkera en kombi.. hmm, jaja, det gick väl till slut kan man nog säga :) Tvingade tjejerna att stå framför bilen och ge mig tummen upp :P Sen så blev det en massa skratt till sent på kvällen!








Liiite trötta på mitt fotande! :p


Sedan kom fredagen, fika med L, jo, vi satt och pratade medan vi satt med mobilerna i handen. Man måste ju hålla sig uppdaterad om vad som händer på Fb :P Efteråt blev det mat, shopping och stressa hemåt!




Efteråt var det myskväll hos L nr 2 först, tacos! MUMS! Riktigt trevligt var det, som vanligt när det är vi tre: jag, L nr 2 och E. Det skvallrades, det åts och det skrattades. Varför gör man inte sådana enkla saker oftare egentligen? När jag skulle ta kort på bordet hade vi redan hunnit plocka undan all mat. Kvar på bordet var lite chips, tomma cola glas och så hudkräm! Haha, jaja, det var väldigt mycket mat innan i alla fall :)






Myspys i soffan!





Därefter var det dags för fredagsmys nr 2. med P. Ostar och kex och lite vin på det och så  stand up på datorn. Mys!




Igår (läs lördag) var jag riktigt trött, men det skulle flyttas lite saker till huset och handlas lite, så jag och lillasyster begav oss på en roadtrip. Vi hamnade i världens bilkö på väg hem från Valbo, ca 45 min tog de säkert att åka en 15 min sträcka - frustrerande!




Vi kom hem till slut, skottade snö, åt lite mat och fixade till oss inför kvällen. Det blev fest med en massa roliga människor och special someone. Såg precis att en massa av bilderna jag tog igår inte sparades på mobilen :/ Synd, för det togs en massa roliga bilder! Snart, snart kommer alla bilderna ut, men tills dess får ni nöja er med på bild med favvotjejerna minus syster-mini! Tog inga ego-bilder på mig själv under hela kvällen, det ni! Eller så försvann de med resten av de bra korten :/



Syster, L och J.

Det här skrevs igår när jag egentligen skulle plugga, men nu har jag hunnit fixa med bilder och så. Uppdateringen från idag kommer väl någon gång snart :)


Sov så gott gott folk!


Nu ska det ätas semla, drickas Cola och kollas på någon bra serie.


RSS 2.0