P1 och P2

Tänk att jag skulle hitta en P som är lika knäpp som mig :) Lika flummig, lika cool, lika snygg! ;) Vi har inte tråkigt en enda minut när vi är tillsammans skulle jag vilja påstå, och sen vill jag att alla tar i trä också ;)

Idag har han haft lika bra morgonhumör som kvällshumör så lyckan är total, haha! Klockan är bara lite över 21 och vi har redan hunnit skänka bort en massa kläder och sen så har min handyman fått upp rullgardin, anslagstavla och så en klädhängare, nu är det bara ett badrumsskåp kvar och sen ska vi dammsuga bort alla äckliga kryp som har dykt upp lite här och var :/ blä! Men nu när jag tänker efter så är det kanske inte så konstigt att de kommer till just den här lägenheten, jag menar, han matar ju dom små jäklarna med damm och annat smått och gott :p

Sätt två puckon framför en kamera, så kan det gå till så här! :)

Vem kan få flest dubbelhakor vs Jag kanske är mycket mindre än dig, men jag kan banne mig strypa dig om jag vill!


Vi är numera så fjantiga att vi inte har bara har matchande inlines och likadana hjälmar, utan vi är även bracelet-buddies ;) Matchande träningsoveraller nästa!


Ett "normalt" kort, innan härmapan förstörde det sista kortet också....


Underbar dag med andra ord! Nu ska här städas och donas! Måste ju samla fler hemmafru poäng... Eeeeh, va?! Vad säger jag?! Jag menar GIRL POWER! :p eller något...


Vad skulle jag göra utan dig, mr Sunshine? DU förgyller mina dagar :) (Smörigt? Javisst! Jag kan ibland, jag med ;) )



2010- 05- 24

Då var det dagen före löning då. Sitter här hemma, i mitt andra hem (jo, det är nog lika förvirrande för er som för mig när jag säger hemma :P) och väntar på att söt ska komma hem från jobbet. Idag fortsätter operation: rensa lägenheten :) Igår fixade vi äntligen till klädkammaren och resultatet blev: 4 sopsäckar med sopor och 3 med kläder och annat som ska skänkas bort. Så gött att tömma lite här! Idag ska vi fortsätta och sedan ska vi äntligen sätta upp lite grejor för nu har den försvunna borrmaskinen hittats :)

Så, vad har hänt annars då den senaste tiden? Jo, jag sa upp mig på jobbet för en vecka sedan, 2 dagar senare började jag på ett nytt jobb och lyckan är enorm! Äntligen ett jobb med fast timlön och där man får träffa kunderna! Jag har nog fått det bekräftat för mig än en gång: Jag KAN inte ha ett kontorsjobb där man inte får träffa människor, blir ju helt knäpp i huvudet!
Redan första dagen då jag sa upp mig på jobbet märkte söt skillnaden, jag blev som en helt ny människa! Piggare, gladare och framför allt har jag nu äntligen ork att ta tag i saker! Självklart är det slitit med ett jobb där man står på fötterna hela dagen, men hellre det än att man ska ha ångest varje dag när man ska till jobbet!
Har äntligen tid att hjälpa mamma och pappa med trädgårdsarbete och tid att träffa mina älsklingssystrar och snart ska jag väl få tid att träffa mina kompisar också :)






Bjuder även på lite störda bilder, as usual! Men så här flummig kan man bli så här dagen före löning : ) Äntligen, äntligen kommer det lite pengar in på kontot! Och det ska köpas minne till datorn, snygga sommarsandaler, biljetter till rockfestivalen mm mm. Japp, alla pengar är nästan upphandlade i mitt huvud :) Längtar!
Har även lekt lite hemmafru idag, diskat, plockat undan och grejat i lägenhet. Ska bli skönt att dammsuga lite sen, för det har nog inte gjorts sen.... förra månaden? :P

Nä, nu ska jag skriva några rader på min intervju som jag hade med landshövdingen förra veckan, vill inte höra några pikar från mr P :P


Kära vänner: Hör av er till mig för det finns inga gratis sms på min mobil, men jag vill ju träffa er!

Ciao så länge!


En lite piggare och lite gladare miss P



Det stör mig något grymt

hur någon som jag inte ens känner eller knappt sagt hej till har haft mage att lägga sig huruvida jag ska få ett jobb eller inte. Nog för att det var ett bra tag sedan, men det är nog därför jag inte pallar med att bo i en liten skitstad. Folk har verkligen inget liv, eller jo, deras liv går ut på att lägga sig i andras liv. Hur kan man vara så falsk?

Äh, jag kan i alla fall sova gott på nätterna, för mitt liv går inte ut på att sabba för andra.

Var bara tvungen att lätta på hjärtat innan jag hoppar i säng. Har haft en urmysig dag annars, trots dumma dumma kropp som inte vill lyssna på mig :/ Har myst med favvo- E i flera timmar för första gången på länge och uppdaterat varandra som bara den :) Och sedan har jag fått en massa tid med mamma och söt! Tänk att jag lyckats hitta min prins, och inte nog med att han är fantastiskt envis och har humor så tycker han också att det skräpmat är MUMS och helt ok att mitt i natten :) Lycka!

Beach 2010 - släng dig i väggen! Vi satsar nog på Beach 2012, eller hur? Om 2 år, då måste vi ju vara fit for fight, då blire ju fest ;)

Nu kastar jag in handduken för den här och ser fram emot en röd dag som innebär ledighet och grillning förhoppningsvis.


Två envisa åsnor- hur ska detta gå? :P


Börjar bli människa igen

Njae, man kanske inte är 18 längre trots allt :P Igår var det dags för företagsfest med jobbet. Ca 800 inbjudna och de nästa alla var säljare, haha, bra stämning? :)
Kul var det i alla fall! Vi började partajandet på bussen ner till Sthlm vid 16- tiden och sen höll vi igång till vi anlände i Gävle igen vid 2-tiden. Det blev mat, massa dans, skratt och prat och jag var minst sagt seg i huvudet när jag tog mig upp vid 11- tiden imorse.
Ska väl fixa med bilder någon gång, men just nu vill jag sova. Men här ska det inte sovas! Ska tvätta en maskin till och försöka få mina vita Converse att bli vita igen, istället för gråa som de är nu, sen ska jag packa lite och ta mig hem till söt. Ikväll bjuder R och C på mat, så det ska bli skönt att bara ta det lugnt... hmm, jag ska i alla fall inbilla mig att det kommer bli lugnt, för vi vet ju alla hur det blir när det kommer Caipirinha's på rullande band :/

Nu ska jag fixa klart lite här hemma.



Ses sen loved ones!


Man lever väl bara en gång va? Sova kan man göra någon annan gång.

Sova?



Jag borde verkligen, speciellt med tanke på att jag ska upp om sisådär 3-4 timmar :/ Men jag vill inte. Och det vill tydligen inte min kropp heller, för det känns om varenda liten cell skriker NEEEEEEJ!
Tänker lite som jag gjorde när jag var liten, att det inte kommer bli morgon förrän alla går och lägger sig. Fast när jag var liten så tänkte jag så natten innan min födelsedag , då var alla tvungna att lägga sig tidigt så att det kunde bli min födelsedag fort! :) Men nu vill jag inte sova, för om jag inte sover så kanske det inte blir imorgon, och då kanske kanske slipper jag åka till det där förbaskade sjukhuset! Då kanske jag slipper den där förbaskade leverbiopsin och allt elände resten av veckan.
Nej, idag kan jag inte ha, inte ens lite, positivt tänk i mitt huvud. Det har säkert varit riktigt jobbigt att vara när mig idag, men det bjuder jag på ;) Vänj er vid en massa gnäll resten av veckan också, för jag tycker synd om mig själv så mycket jag bara kan :) haha. Moget beteende av en 25-åring. I think! :)

Önskar att jag kunde lägga mig i ett par timmar och sen vakna och veta att det var en solresa som väntade istället. 35 graders värme, en härlig sandstrand och en massa god mat. Det vore väl något va?

Näe, nu kastar jag nog in handduken och blundar en stund. Det positiva är att jag får trevligt sällskap med mig till Uppsala imorgon i alla fall :)

Sov så gott people! Bjuder på en partybild från förra helgen, ett litet försmak på nästa stora inlägg med bilder från två fester och en massa glada miner :)


Och jo, hittar ni stavfel och andra grammatiska fel, så 1: ha först i åtanke att klockan är 03.50 och 2: Sen får ni jättegärna säga till. För jag vill helst inte ha med några konstiga fel här


Del 2

Äta bör man...Annars dör man! Yea, baby! Så här kan det se ut vid 01.30 på natten när P x2 blir hungriga, köttbullar med potatismos och brunsås! Lycka :)


Söt fixade brunch :)



Interpool med L och J!

 

Börjar nästan se ut som om vi bara äter hela tiden..Hmm, det kanske vi gör? :)

 



Vin, ost, kex och vindruvor. MYS med tjejerna!



Tre stycken pigga och glada tjejer, eller något ;) Denna gången var det i alla fall inte jag som somnade först!

 


Annandag jul 2009. A special day. Köpte ju äntligen mig en Nokia E72! ;)

 

Vi laddade upp inför bilresan till staden där cidern kommer ifrån, med en rejäl frukost på världens bästa varuhus, IKEA, baby! ;)

 




Vi lämnade Gävle och jag fick köra! Yeaaa! Värsta bra resesällskapet också, eller hur? :P Får se ifall han vågar sova nästa gång när han ser bilderna som jag tog medan jag körde i 120 km/h :)




En riktig trevlig dag! Skönt med miljöbyte och att se söt så avslappnad och glad :)

 

Avslutar med en bild på en fantastisk god lunch som P fixade :) Vaddå hint? ;)

 

 

Det var allt för den här gången mina vänner! NU tar jag en trip till Ackis aka Bahamas? ;) Vi hoppas på trådlös internet va?! För då kommer det nog att skrivas en del, annars så hörs vi när jag är tillbaks i stan!

Usch och fy, men jag ska väl försöka gå in i rollen som storasyster och sluta vara en liten fegis :P

 

Puss puss mina vänner!

Jag gillar inte detta, inte alls. Jävvla skit också!

 


Let´s do this then! :)

Har fått höra från vissa att jag är lite dålig på att uppdatera bloggen, men den här gången har jag faktiskt en riktigt bra ursäkt ;) (för ovanlighetens skull) :P Satt och laddade upp en massa bilder, och sen så när jag skulle fixa inlägget så kunde jag bara se de tio senaste, eller något liknande.
Fick panik, så nu har jag tagit reda på hur jag ska göra.
Jag borde sova nu, men då brukar jag ju komma på allt möjligt annat som jag vill göra, så jag tänkte att nu, eftersom jag blir borta i en vecka så ska ni få se på så mycket bilder att ni inte glömmer bort mig ;/

Det kommer nog bli två inlägg, men det vill ni va? Då får ni vara duktiga och kommentera också tycker jag ;)

Det är partybilder, bilder från när jag och Lisa målade min garderob och så flummo-bilder från när vi satt och lyssnade på gammal härlig musik från förr i tiden :) Och så mer partybilder från första festen i söt's lägenhet!
Enjoy!











Det dök upp härliga minnen från back in the days när jag skulle packa ner mina saker.




Det bor allt en fåfäng liten pojke i P ;)



Första måltiden i lägenheten. Kyckling, potatisgratäng, vitlöksbröd och vin. MYS!




Vi smygstartar inför inflyttningsfesten! Goda vänner bangar aldrig för spontanfester, we like! ;)







To be continued...




RSS 2.0