Lyx!

Inatt var det en trött en bebis som var snäll mot mamma! Först sov han från 00 - 05, vaknade och åt och sen sov han vidare till 10 ungefär- sötungen! Sen har vi ätit, myst, dansat och sen powernapade han och nu vaknade han igen pigg och glad :)

Har fått en miljon leenden sen igår och jag blir alldeles varm i hjärtat av att se honom glad! Han är så gosig och att vara hemma med honom är nog det bästa som finns, dock hade det varit ännu roligare om P hade kunnat vara hemma med oss! Det var jättelyxigt att ha honom hemma i en månad, men det räckte inte riktigt! Förstår inte hur vissa bara kan stanna i de 10 dagar som det är tänkt att pappan ska stanna hemma. Bra försäkringskassan för dubbeldagarna! Hur bra som helst att det är två månader som man kan vara hemma båda två och njuta av bebisen! :)

 

Nä, nu ska vi börja göra oss iordning för BVC. Det blir vägning, mätning och lite prat. Sen blir det stan och så ska vi träffa tant D! :)

 

 

Pigg Mama!


Trött cappucino- mamma!

Men guuuud vad trött jag är! Envisa lilla bebis! Så fort pappa gick till jobbet imorse så ville han inte sova mer. Och vill inte han sova så betyder det att jag inte får sova! Blä!
Tur att han sov några timmar i sträck inatt iallafall så jag kunde ta mig upp imorse när morgonens matning och blöjbyten började.
Hur trött man än är, hur slut man än är så spelar det ingen roll när han är jättepigg och glad och tittar på en med dom där stora, bruna ögonen. Då, slår verkligen mitt hjärta ett extra slag.

Vi hade tänkt ta en promenad till stan, men allting drog ut på tiden - nope, man behöver inte ens försöka, det går verkligen inte att planera in något längre! Promenaden till stan blev en kort promenad till busshållsplatsen istället. Vi kom och hälsade på P som är på jobbet, sen gick vi runt på stan och nu sitter vi och väntar på att han ska sluta jobba för då ska den här lilla familjen skynda sig hem för jag ska lägga mig och blunda en stund.

Eller nej, det ska jag ju inte, för imorgon ska vi förhoppningsvis få finbesök av tant Eldajna så vi ska städa undan kaoset idag. Men fort ska det gå, för nu har det gått för många dagar då jag inte fått ordentligt med sömn.

Ska hälla i mig resten av cappucinon för jag har en känsla av att busungen kommer att vakna snart och skrika efter mat. Men gud vilket underbar pryl den här barnvagnen är. Så fort vi lämnade lägenheten så föll han in i världens djupaste sömn.

Nä, nu kom baby. Måste hem. Sova. NU.



Det vackraste jag vet ....

är att se dig när du sover.
Jag har alltid älskat Cecilia Vennerstens låt- Det vackraste jag vet, men nu, när jag sitter här och tittar på William när han ligger och sover så finns det nog inget som beskriver mina känslor bättre än just de första meningarna från den låten.
Mitt hjärta slår ett extra slag för denna fina lilla människa som har vänt upp och ner på hela våran värld, på ett väldigt positivt sätt

Nu är vi hemma igen efter en och en halv vecka hos mina föräldrar då vi har fått nytt golv och nya tapeter i våran lägenhet. Vi har haft min syster, Rosa och söt-barnen på besök och lekt och pratat en massa, vi har hunnit tvätta en massa kläder och sedan har älsklingen lagat riktigt god thaimat åt oss. Nu sitter vi framför varsin dator och tar det lugnt, och lillskrutten ligger på soffan och sover gott.
Det kan nog inte bli så jättemycket bättre än så här!

Nu ska jag ta och lägga mig så jag är en pigg och glad mamma när jag blir väckt vid 5-tiden imorgon av en hungrig bebis :)


Lycka är numera att byta blöjor, mata och gosa med en underbar liten bebis tillsammans med min underbara fästman!


SMS-inlägg

201204031887_1 (MMS)


RSS 2.0