Äntligen lägenhet!

Oj, det kom visst ingen text till förra inlägget!

Idag fick jag och söt äntligen skriva på kontrakt till nya lägenheten! Vi var ju nästan helt säkra på att lägenheten var våran, men Gavlegårdarna envisades med att inte höra av sig, så efter att ha jagat dom i nästan 3 veckor (!!!!) fick jag äntligen tag på en vettig människa som sa: Självklart är lägenheten eran! Igår pratade jag med honom och idag var vi där och skrev på nya kontraktet och sa upp våran nuvarande lägenhet.

Både jag och P älskar ju den här lägenheten. Så skönt att bo mitt i stan, 2 minuters promenad till stan - perfekt när vi hade fester här flera helger i månaden :). Men nu flyttar vi ut till skogen, typ, igen, men jag kunde inte längta mer! Vi kommer ha en jättestor hall, 2 sovrum som är bredvid varandra, ett stort badrum med badkar och dessutom finns det plats för både tvättmaskin och skötbord, ett ganska stort kök med matplats, ett vardagsrum där man även går ut till balkongen. Undrar om det märks att jag är frälst!

Sedan så har jag äntligen tagit tag i lite pappersarbete inför Plutts ankomst, det är tydligen mer papper inför en bebis än när man ska köpa en bil, så på måndag kommer Försäkringskassan få en massa papper från mig att sätta klorna i. Skönt att ha det gjort!

Nu är jag sjukskriven i minst en månad och då ska jag passa på att ta tag i operation: packa i god tid. För första gången i mitt liv, och i P's liv också för den delen :)

Nä, ska ta och lägga mig i soffan och fortsätta Zlatans bok, den är riktigt bra förresten!

Ha en trevlig fredag och ska ni festa så röj där ute på dansgolvet åt mig med!


6 veckor kvar till Plutt.

SMS-inlägg

20120113783 (MMS)


RSS 2.0