Midsommar

Oj, nu var det längesedan! Det har varit full fart här med bebisen och allt vad livet som föräldrar innebär och man vill bara njuta av varenda sekund så man inte missar något! Lill-busen växer så det knakar och han hittar på nya saker för varje dag som går och kameran och mobilen går på högvarv här hemma! Måste ta tag i sortering av alla bilder någon dag snart och få iväg en massa bilder på framkallning innan det blir omöjligt att hantera dem!
Har btw fixat mig en iPhone nu så nu ska det väl bli lättare att blogga och så fort jag får tid över ska jag flytta bloggen till en bättre plats och greja med det, men det finns inte ens på min prioriteringslista just nu.

Har iallafall haft en supertrevlig midsommar, igår var miss D och hennes kille över på en riktigt trevlig middag och vi passade även på att inviga våran balkong! Hur mysigt som helst att sitta ute och äta mat och dricka gott! Killarna grillade en massa gott och vi tog igen lite drinkar som vi inte haft möjlighet att dricka senaste tiden :) Lill- busen spenderade kvällen och natten hos mormor och morfar och mostrar så mamma och pappa vaknade upp piggare än vi varit på länge! Men gud vad jag saknade honom när jag vaknade imorse! Det kändes så konstigt att vara borta från honom så länge, har inte varit borta från honom så länge sen han föddes trots allt, men han hade det bra och idag har vi tagit igen en massa mys! :) och så har min mamma och mina systrar varit hos oss på den andra midsommar- middagen för i år och W var nog glad att han fick vara med, söt! Imorgon ska den här mamman till IKEA och köpa en liten stol till honom så att han kan sitta med oss vid matbordet för nu vill lilla sötnosen sitta med oss vuxna och vara med!

Nu är det dags för lite sömn för snart ska han vakna och jag misstänker att han kommer att vilja ha en pigg mamma då :)
Hoppas att ni har haft en trevlig midsommar!


RSS 2.0