Grattis älskade son, på DIN dag!

Idag blev min lilla bebis, den där lilla söta killen som föddes med topp betyget 10-10-10. Japp, det sätta "betyg" även på nyfödda!
Pojken som föddes med det finaste skriket, skriker som fick både mamma och pappa att börja gråta.
Pojken som fortsatte skrika sig igenom alla undersökningar och gjorde klart för alla i operationssalen att nu var det minsann han som bestämde.
Pojken som charmade alla i salen med sina långa fina ögonfransar och det långa mörka håret.
Den pojken blev idag ett helt år!

Han blev våran nummer 1 från det att vi fick veta att han fanns i mage. När vi fick se honom på ultraljuden så var vi så fästa vid honom redan. När vi fick höra hans hjärtljud så ville vi kunna lyssna på det dygnet runt. Men när han föddes så var det svårt att kunna föreställa sig hur vi hade klarat oss utan honom i våra liv!
Det har varit många sömnlösa nätter, under en period så var det blod, svett och tårar. Men samtidigt så har stunderna då han har lett mot oss, stunderna när han har tittat på oss, när han har pekat på oss, när han har blivit glad av att se oss. De stunderna har gjort att man har glömt allt det jobbiga!

Den kärlek och glädje som han har visat oss varje dag sen han började sparka i magen, ok, sen han föddes; den kärleken och glädjen kan inte beskrivas i ord.

Det är ganska svårt att älska en människa så mycket så man inte vet vart man ska ta vägen. Att se när han börjar gråta när han ramlar, när han blir ledsen för något, det gör verkligen ont i det där mammahjärtat som jag inte trodde skulle vara så stor. Men ljudet av hans skratt gör mig till världens lyckligaste människa <3

Älskade son, du ska veta att du alltid har varit och alltid kommer att vara mamma och pappas nummer 1. Och många andras nummer 1 också för den delen. Du har så många människor som älskar dig oändligt mycket och som alltid kommer att finnas vid din sida. Jag önskar dig ett långt och lyckligt liv och att alla dina drömmar går i uppfyllelse.

Grattis på din ett årsdag.

Mamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0