Imorgon kör vi!

Idag har det blivit lite handlande och plocka undan och gooood mat! Ska fixa bilder senare, som vanligt :) Men nu laddar jag inför imorgon, för då blire feeeest! Har precis plockat undan lite och fixat och nu sitter jag och är glad för jag har äntligen internet här! Japp, flummo nr.1!
Söt har gått till jobbet och jag ska pallra mig hem och umgås med min älskade familj som jag sett alldeles för lite av den här veckan :/ Vart tog veckan vägen liksom?
Har dock tagit en massa bilder, så det har hänt en del i alla fall :)






Ladda nu mina kära vänner, för imorgon ska vi gå all in! Det mesta är inhandlat och det är bara upp till er att ta med er bästa humöret!


Ciao så länge!

Njuter av den fantastiska tillvaron. Nu känner jag lugn i själen. Djupt va? :P


Myyyys!

Har suttit och laddat upp en massa bilder, så snart ska jag väl fortsätta på det där inlägget där jag skrev något om att det är dags för en massa bilder :) Men nu är har det gått ett par timmar sedan jag tänkte gå och lägga mig, så det blir bara ett par hastigt skrivna rader. Och en sådär söt, puttesnuttig bild.
Japp, ibland kan man tydligen vara sådan också ;).

Imorgon åker jag och söt på en liten roadtrip till hans föräldrar och vi ska ha en riktig mysdag! Så skönt att ha körkort så man kan komma iväg lite ibland! :) Självklart stannar vi till vid Ikea och även Kupolen, weee, har värsta stora förväntningarna på det stället ju!

 

 

Nu blire sängen. Men snart ska jag ta mig i kragen och berätta om allt som hänt, fester som varit och de som komma skall. Jag ska berätta om mina underbara vänner och alla myskvällar som varit.

 

 

Men först: Har det hänt på bloggen, så är det på riktigt ;)

 


Natti natt!

 

P + P = ♥ 


Japp, jag kan vara fjortis när jag vill! :P

 


Blääää

Jag förstår inte riktigt, när allt egentligen borde kännas helt fantastiskt bra, nytt hus, perfekta vänner och underbart mycket kärlek i ens liv, borde inte kroppen bo helt fantastiskt bra också då?
Tydligen inte :( Har mått apa nu i en vecka. Har varit till doktorn 4 gånger sen i fredags, och när de inte kan hjälpa så blir man ju rätt frustrerad.
Har blivit sjukskriven i lite mer än en vecka nu i alla fall, skönt att slippa känna press på sig för det i alla fall. Vill ju att han ska få den bra, pigga, glada Parisa. Inte den sjuka Parisa, som klagar hela tiden :(
Fast så har jag ju inte varit de senaste 8 åren. Så måste jag tänkte, annars kommer det att gå åt skogen.

Annars så känns allt bra. Försöker förtränga de dumma tankarna. Tänk vad mycket som kan sitta i huvudet sen tidigare! Känns verkligen inte ok :( Ikväll kom det fram en sådan där dum tanke, men jag vet att den här gången kommer det inte bli någon repris på det som hänt förut.

Sitter och väntar på L och J nu, ska mysa lite, för jag behöver verkligen tänka på annat! Söt är på personalfest och har skoj och jag får agera hemmafru typ :P haha.


Puss

Finally

Då har jag fått leka sekreterare igen då då :P Nu är en sak avklarad från dagens todo- lista, eller två egentligen. Jag har ju faktiskt fått måla lite också, ända tills pappa blev less och tog över hela jobbet. Det är så jag jobbar :)
Nu ska vila och ladda inför morgondagens jobb och slit!
Sedan är det inte så jättekul att skriva när man har två extra ögon som glor på skärmen och försöker bestämma hur JAG ska skriva på MIN blogg! :P

Sov så gott L ;) min trogna läsare :)


Natti natti

Men fina som fan är de där extra ögonen :)

2 flytt på en vecka - check!

Så, då var flytten avklarade. Äntligen! :) Det har varit stressigt, jobb hela dagarna och sen flytta över saker, en massa grejande hemma och så hemma hos P. Men nu börjar man se ljuset, hmm, eller ljusen i slutet av tunnlarna. Kan man ens skriva sådär? Jaja, struntsamma.
Det har i alla fall blviit en massa Ikea och det gör mig lycklig! :) Har fixat grejor till två hem och båda börjar bli riktigt riktigt bra!
Igår fick jag äntligen L- tid och imorgon förhoppningsvis dejt med E efter lite målande hemma. Det är full fart hela tiden, och på tisdag ska jag tillbaks till jobbet efter att ha varit hemma en massa dagar. Välbehövda dagar som gjorde att förkylningen inte bröt ut!
Så fort jag har fort ordning på internet på min dator ska jag fixa med en massa fina bilder! Nu ska jag väcka söt som somnat i soffan efter en lång dag på jobbet och en massa fixande i lägenheten.

Sov så gott!

Mitt liv är fanemig riktigt bra nu!

RSS 2.0