Summer of '69

Ligger i sängen och har precis lyssnat på Alex och Sigges senaste podcast, en nu favorit, tillsammans med Adam och kompani och Hannah och Amandas podcasts. Så jäkla kul att lyssna på när man är ute pch promenerar med sovande bebis i vagnediskade diskar typ. 
 
Hur som helst, har haft dn lång dag på jobbet nu när Petter har haft sin ledita och dag och jag är helt slut i fötterna. Så får jag höra låten, Summer of '69, först så fylls jag av den underbara känslan från den sommaren för ganska många år sedan då jag och syster mellan satt på Tant Grön, uteserveringen som inte längre finns, de hade trubadur som vanligt, och han sjöng en massa Bryan Adams låtar. En favorit hos oss båda. Tänk när man sitter där på sommaren, stans mysigaste uteserverin, det börjar bli så där lagom svalt efter en varm sommardag, och man dricker något gott och njuter av härligt sällskap; massa tjejsnack, och underbar musik. Det fanns inte mycket som slog det på den tiden! En oförglömlig kväll! Sen så minns jag när jag och samma syster var på Bryan Adams konsert. Magisk! Den mannen har en röst som man dör för.
 
Nu ska jag sova och ladda inför en heldag med busungen! Imorogn är jag mammaledig igen och det ska bli underbart! 
 
Grattis till syster som inom kort får ut sin examen och jag är hur stolt som helst!
 

Bästa botemedlet mot trötthet

Det är bannemig träning, och d- vitamintabletter om man har brist på det förstås! Nu har jag äntligen fått veta varför jag den senaste tiden har blivit trött som tusan trots hur mycket sömn som helst!
Hamnade ju i det tillståndet efter att William föddes och så fick jag nog och drog till doktorn och fick veta att jag låg ämnesomsättning, levaxin skrevs ut och det tog bara ett par veckor tills jag blev en helt annan människa! Men nu när jag inte fått se solen på nästan ett halvår så hamnade jag i samma koma igen, ännu en trip till doktorn bekräftade det jag misstänkte, brist på d- vitamin. Nu börjar jag bli människa igen.
Sen så har det ju såklart hjälpt att jag pushar mig själv och drar till gymmet hela tiden också! Har kört core, yoga, boxning och idag var det dags för ett 90 minuters corespin! Brände bra i hela kroppen!
Känner mig starkare och framförallt så mår jag helt underbart!
Dagen började dessutom helt underbart bra; promenad med bebis och bästa vännen och det toppade vi med sopplunch! :) myspys!

Nu blir det mat och mental förberedelse inför morgondagens packande! Den här delen av mammaledigheten inleds med en långresa med W och syster till släkten och underbara västkusten!
Men först ska en kurs avslutas!

https://cdn1.cdnme.se/756628/6-3/pic_515ca55bddf2b310c1a4b9b9.jpg">https://cdn3.cdnme.se/756628/6-3/pic_515ca55bddf2b310c1a4b9b9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/756628/6-3/pic_515ca7cdddf2b3106cceac47.jpg" class="image">


RSS 2.0