Uppdatering på begäran.

Jag har fått klagomål för att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta, men nu så kanske jag kommer igång?! Nu ska ju sista systern flytta från stan också och jag kan ju inte fortsätta skicka 100 mms på lilla bus varje månad så då får de klicka in sig här istället.

Inatt var en jobbig natt, William sov jättedåligt, misstänker att han hade ont i magen då han spände sig och skrek. Stackars gubben! Det är så jobbigt när man känner sig maktlös och han bara gråter.
Men han somnade om ganska fort varje gång, det är jobbigt när P jobbar stängning och kan komma hem allt ifrån 01 till 05, men men, igår kom han vid 2- tiden och då vill man ju ha tid att pratas lite också.
Klockan 3 kom jag i säng, somnade 4 och 7 vaknade killen som tror på sina powernaps! Längtar såååå tills han ska börja i skolan och jag får väcka honom TIDIGT, payback min son, muhaha.
Så, i fyra timmar har vi lekt, han har krupit runt i vardagsrummet och vi har ätit frukost. Det är så mysigt när han kan sitta i sin stol bredvid mig i köket och vi äter frukost tillsammans, mamma och son.
Fast han tycker nog jag matat honom lite för långsamt; han sitter och gapar efter mer och börjar banka händerna i brickan som sitter fast på stolen och det slutar med att jag matar honom först och sen mig själv.

Jaja, nu ligger han och sover äntligen och jag ska skynda mig och ta en power nap, har dock en känsla av att han kommer att vakna så fort jag blundat, han är sån min son! Men ändå älskar jag honom mer än allt annat!

Här kommer lite bilder från igår och idag, igår var det bilprovningen, mys hos mormor och morfar som passar på att mysa med barnbarnet så fort de får chansen och slutligen bilder från idag, morgonmys framför vakna med the Voice och en utslagen Plutt :)

Ha en bra dag gott folk!

Håll snön borta är ni snälla :)


Varför är det bara 24 timmar på ett dygn?

Varför är det så svårt att hinna med allt man vill göra på en dag egentligen? Vill ju så mycket! Vill hinna uppdatera bloggen, skriva om allt det roliga som händer i mitt liv just nu. Men här är lite som har hänt:

- William är 7 månader och 2 veckor nu! Hjääälp! Vart tar tiden vägen??! Hinner ju inte med! Han rullar runt utan att behöva fundera på hur han ska göra och det har han gjort i nästan 2 månader nu tror jag. Nu är det full rulle dygnet runt! (Jaja, de timmar som han är vaken iallafall! )

- Han följer oss med blicken hela tiden, kollar på allt vi gör, pratat med oss hela tiden. Min stora pojke!

- För ett par månader sedan började han att 'prata' lite smått, för en vecka sen släppte det helt och nu pratar han med allt och alla! Gosigaste människan i världen! Han pratar med alla i affärerna, med lampor, bestick och allt annat han ser.
Han skrattar högt, han busar och sen när man tittar på honom ler han så att man smälter!

- Han är grym på att krypa baklänges, han kan ta sig fram på sätt som vi inte riktigt förstått hur och han kan ta sig runt hela lekmattan.

- Han kan sitta nästan utan stöd, men bara en liten stund, när vi sätter upp honom och står stadigt på benen när vi håller upp honom.

- Han springer i gåstolen :)


RSS 2.0