Livet på båten

Ska kämpa med en snabb uppdatering nu innan vi förlorar täckningen...
Ska inte ens börja med att berätta allt som har hänt sen sist, det får jag ta senare när jag har kommit hem. Nu har jag i alla fall spenderat 4 av 7 dagar på ny-gamla jobbet. Har ju jobbat på båten förut, men jag har aldrig jobbat 100%, vilket innebär alltså att man bor ombord.
Hade ju lite panik först... men sen efter första natten så började man vänja sig. Har haft det bra hittills, förutom att man är trött nästan hela tiden! Jobbar mellan 10-12 timmar om dagen och sen när man slutat så borde man ju gå och lägga sig..men jag får panik av att inte få några vakna, fria timmar, vilket innebär att det gör ont i hela kroppen när jag ska gå upp på morgonen.
Börjar kl.7 imorgon vilket innebär alldeles för lite sömn även inatt! Tur att jag hann ta igen lite sömn igår :)

Förutom jobb och massa trevliga jobbarkompisar, så har jag även hunnit gymma och sola 2 gånger redan. Måste ju jobba på solbrännan då min syster skickar kort på sin fantastiska solbränna och söt är på stranden hela tiden..för min del får det bli billigt solarie- solande :)

Saknar familjen, söt och alla underbara kompisar! Men snart är jag tillbaka i stan och då har jag lite festande jag vill ta igen ;)

Nu får det räcka för den här gången, försöker med någon fler uppdatering snart.


Puss på er därhemma!

RSS 2.0