God fortsättning på er!

Härliga julen som började med att vi var på stan och Valbo både tre dagar innan julafton och två dagar innan! Varför gör man så mot sig själv egentligen? Varje år är det ju samma sak, julen kommer och gävleborna tappar förståndet fullständigt! Det puttas och armbågas och folk har absolut ingen förståelse för oss som går med barnvagn. Äh, vi glömmer det dryga!

Dagen före dopparedan packade vi in oss och en massa saker (småbarnsföräldrar vet vad jag pratar om) in i bilen och åkte ca 20 mil för att komma till Petters föräldrar där farmor, farfar, faster och Williams utsöta kusiner väntade på att få gosa med lillkillen. Vi hade en riktig myskväll, med massa godsaker och skratt. När barnen hade somnat och folk satte sig för att titta på James Bond, klarar inte av de filmerna, så valde jag istället för att göra svärfar sällskap framför Bingolotto. Har aldrig spelar Bingolotto på uppesittarkvällen, sist jag spelade Bingolotto överhuvudtaget måste nog ha varit när min älskade morfar köpte ett par lotter och tvingade oss att spela och vi barn satt där och trodde att vi verkligen skulle vinna :) då uppskattade man inte det, men idag är de stunderna väldigt fina minnen. Hursomhelst, detta var kanske 15 år sen! Nu var det dags igen alltså. Svärfar var noga med att poängtera att jag fick spela, men eventuell vinst var hans, haha, och jag sa tydligt att blir det en bil så är den min :).

Det blev så klart ingen vinst, men det var roligare att titta på Bingolotto än agent 007 iallafall.

På julafton så började vi dagen med att ta på oss alla våra kläder och åka lite pulka med barnen. William var inte så jätteförtjust i att åka, men jag fick äntligen åka, nerför den pyttelilla "backen" :)

Det var god mat, massa kakor och godis, Kalle Anka och så tomten som till slut kom och delade ut lite paket. Julmaten var helt underbar och efter det blev det äntligen dags för den stora julklappsöppningen. Oj, vad barnen hade väntar! Men lyckan var total och efteråt följde några timmar av lek och tjafs om vem som skulle leka med vad. William fick jättefina julklappar av alla och han försökte riva ner julgranen ett par gånger också :).

På juldagen begav vi oss hemåt för en till julafton hos mina föräldrar med bland annat pappas traditionella kalkon som bara blir godare och godare! Mormor, morfar och mostrar väntade allihopa på att få krama på W igen. Även här blev det en stor julklappsöppning med fokus på lilla bus som fick 90% av alla paketen :).
Kan ju säga att vi har lekt som bara den idag med alla fina leksaker som han fick! Lycka även för mig! :)

Nu blir det läggdags då vi ska ut och åka bil imorgon också. Ska äntligen få träffa en gammal barndomskompis 2 månaders son. Så nu hoppas vi på bra väder imorgon!

Hoppas att ni alla har haft en fin jul tillsammans med era nära och kära!


Jag är inte rasist, men....?!!

http://moore.se/jag-ar-inte-rasist

Kan alla snälla läsa den här texten? Och kom gärna med alla smarta kommentarer som man har fått läsa om de senaste dagarna om "fallet med Pepparkaksgubben".
Efter 22 år i det här landet känner jag mig som en invandrare än någonsin.
Hur kan man inte vara rasist men tycka att alla fel och brister i det här landet beror på invandrarna?? Då blir jag nästan lite rädd, vad tycker dessa människorna att rasism är egentligen??
Orkar inte ens gå in på det här mer, för då kommer jag bara bli uppstressad och ännu mer arg.

Ja, det finns många problem i det här landet, det finns det säkerligen i alla länder, men är det någon som på riktigt tror att orksaken till dessa problem är för att det finns invandrare här?!

Nä, det här är det första och sista jag säger om det här idiotiska tankesättet!

Lång helg.

Oj, hela förra veckan gick hur fort som helst och nu är det redan tisdag. Inget nytt med min kommentar ' vart tar tiden vägen egentligen??'.

I helgen så blev det ett besök hos mina föräldrar, pappa och P skulle fixa lite med bilen och tjoff så blev det ännu mera snö och -19!! Haha, Gävle visade sin bästa sida som vanligt! Förra året vid den här tiden var jag höggravi och tack och lov så snöade det inte så här mycket då, vi fick inte ens så här många minusgrader, nu gör det inte så mycket att det blir kallt, nu är bebisen inte så lite längre och jag kommer in i det mesta av min gamla garderob.

Hur som helst, vi började lördagen med att skotta snö i två timmar hos mina föräldrar och W fick kvalitetstid med mormor och morfar. Myspys! Sedan så höll de på med bilen hela kvällen och så sov vi över där, det var för bökigt att ta en promenad hem när det var iskallt och en meter snö!
Söndagen blev det också fix med bilen och igår blev den äntligen klar! Nu väntar vi på att pappa ska komma hit med den så ska jag och lilla bus åka en sväng till stan och handla lite. I eftermiddag ska vi åka till Uppsala och hälsa på lillasyster. Tänkte försöka baka lite lussekatter till henne eftersom hon behöver näring när hon ska plugga tänkte jag ;) just det, bakade ju en massa lussekatter med lillkillen i fredags också :) mums! Nu har vi äntligen julstämning här i våran lägenhet. Oj, vad osammanhängande det här blev. Tänkte passa på att uppdatera nu när W somnade och den här sömnen kan vara i allt ifrån 10 minuter till 2 timmar :)

Resten av veckan ska vi ägna åt att få upp resten av tv- bänken och städa. Till helgen kommer förhoppningsvis Williams farmor och farfar och då tänkte jag försöka få farfar att visa mig hur han gör sina supergoda biskvier :) mums!

Nu ska jag göra iordning det sista så att vi kommer iväg fort när bilen har kommit.



RSS 2.0