Världens bästa

Gud vad jag saknar morfar idag :( Världen bästa, världens finaste människa! Han tänkte på allt och alla, hela tiden. Han hade verkligen ett hjärta av guld!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, bara det att ikväll har det kommit många tårar. Vill bara ringa och höra hans röst.



Jag är så lyckligt lottad som fick lära känna en så underbar människa. Hoppas att du visste hur mycket du betydde för oss. Hoppas att du visste hur mycket vi älskade och alltid kommer att älska dig.

Min stackars stackars baby...

Antal gånger jag har tappat mobilen i golvet idag:
Haha... 2 gånger ramlade fin-mobilen ner i golvet imorse när skulle försöka stänga av alarmet, ½ står för den gång jag lyckades rädda stackarn genom att få tag i bandet när den var på väg att ner och den tredje gången var alldeles nyss... Jag borde verkligen skaffa en stöttålig pensionärsmobil!


Japp, så händelserik är min dag :p

Min stackars stackars baby...

Antal gånger jag har tappat mobilen i golvet idag:
Haha... 2 gånger ramlade fin-mobilen ner i golvet imorse när skulle försöka stänga av alarmet, ½ står för den gång jag lyckades rädda stackarn genom att få tag i bandet när den var på väg att ner och den tredje gången var alldeles nyss... Jag borde verkligen skaffa en stöttålig pensionärsmobil!


Japp, så händelserik är min dag :p

Trötter

Oj, hjälp! Igår var jag på högvarv hela dagen. Skulle ha jobbat från 11.30-15.30, men så blev det förlängt, och ännu mer förlängt, så klockan 22 ungefär slutade jag. Blev aldrig trött under hela dagen.
Sedan så slutade söt vid 00 så då blev det mys här hemma och vid 3.30 någon gång däckade vi båda två.
Sov väl sisådär 10 timmar, men jag skulle nog kunna sova 10 timmar till, för jag är helt borta idag! Trött i huvudet, trött i kroppen... vilken tur att jag är ledig idag då :) Nu ska jag nog mysa ner mig i soffan och kolla igenom alla mina serier som jag missat :P

Satt och kollade igenom lite gamla bilder och hittade ett kort på mig och syster-mellan från sommaren 2008, när hon bodde hos mig i Visby :) Vi var uppklädda och skulle precis ut och dansa lite innan hon skulle vidare till jobbet :) Japp, den sommaren kämpade vi hårt för att göra så mycket som möjligt.

By the way, om någon har missat det så vill jag ha mitt långa hår tillbaka!!

 

 

Kan man ens vara så här trött?!

 

 


Jag har ju koppel på hunden i skogen, det är bara här den får springa lös.

Den intelligenta kommentaren fick jag höra från min granne alldeles nyss! Det ni. Och då stod vi utanför våran port, efter att jag har fått skrika på dom två smarta tjejerna att de ska sätta koppel på sina hundar.

Sedan fick jag även höra:

'Enligt lag är det bara vissa datum man behöver ha koppel på sin hund' och att 'den gör ju ingenting'.
Wow, de borde verkligen göra iq-test på människor innan de får skaffa djur!

Två minuter senare ringer söts mobil, då har hon sprungit upp till sin sambo som har fått koppla upp P's nummer på nätet och så får de lösa situationen. Jaja, så kan hon göra också om hon inte vågar ta den diskussionen själv, med MIG. Vi var ju där båda två, men det är tydligen lättare att överdriva situationen, ändra lite fakta, och be någon annan försvara än.


Äh, jag är för arg. Den här dagen har haft sina bra stunder, men mestadels har jag mått skit, så den får sluta såhär. Imorgon kanske det blir en bättre dag, med lite roligare uppdateringar. Har ju trots allt haft en väldigt intressant jobbvecka som har varit riktigt rolig :)


Sov så gott!

Puss

Ignorera felstavningar, är för förbannad för att orka läsa igenom det här.

Listan på saker som ska göras imorgon har utökats med en massa mer saker.. weee



Helgen är definitivt över...

Men vad gör Parisa uppe kl.9 på morgonen?! :P Måste vakna upp i alla fall, för idag blir en déjà vu dag känner jag på mig :)

Ska fixa med bilderna från festen senare idag tror jag, men guuud, det finns ju inte många bilder där man ser normal ut, och det känns ju skumt att ta bort sig själv från alla bilder sin födelsedagsfest...eller? :)
Annars så känns allt super nu!
Jobb: check!
Adressändring: check!

Nu blir det dusch, frukost och ett omöjligt uppdrag; jakten efter 8 år gamla arbetsskor! Håll tummarna för mig!


God natt... euhm, jag menar God morgon, gott folk! :)



Sambo.

Önskelista..

På begäran kommer här en liten önskelista då. Ser verkligen fram emot att få träffa er alla och gå all in, har längtat ju! :) Denna fest har jag planerat sedan länge, en dag då så gott som alla kan komma i alla fall! :)

Högst upp på listan står bidrag till tatuering och piercing, då kanske jag äntligen kan samla mod till att gå dit och fixa min tatuering i nacken och piercing i läppen :)



Bilderna är snodda från internet bara för att visa hur jag tänker :)


Sedan är såklart presentkort på gina tricot, H&M mm välkommet :)

Japp, försöker visualisera mina idéer :P

 

 

Mest av allt önskar jag pigga och glada vänner som är lika laddade som mig! Det ska bli ska jäkla kul att äntligen festa igen, för nu var det ju ett tag sen ju! Förresten, kom gärna med tips på roliga sällskapslekar om ni har några sådana på lager :)

Det blir tapenade och crostinis och lite ost & kex. Kanske blir det någon överraskning också :)

 

Längtar, längtar! Vi ska ha såååå kul!


Är numera 18 år gammal

Så, då har man fyllt 26...euhm, jag menar såklart 18 :) Haha, jo, vi lever i förnekelse jag och söt :)

Nu var det ju lite mer än en vecka sedan, men jag firar fortfarande! 18 är ju stort ju! :P

En helt perfekt födelsedag blev det i alla fall, med min älskade familj inklusive söt såklart! Syster-mini hade dessutom bakat världens godaste tårta, min favorit-tårta :) Chokladtårta med chokladmousse, grädde och hallon.. ja, ni hör ju själva, men självklart ska ni få se en bild också ;)

Det blev en riktig härlig dag med en jättefina blommor och finfina presenter! Och snart ska jag fira min födelsedag för andra gången och denna gång blir det med mina underbara vänner.. en ny bildbomb väntar alltså :)



Jag fyllde tydligen 2 år :P Men de ville väl inte att
jag skulle överanstränga mina lungor...eller något :P



Kolla inte på mig nu utan kolla på mina helt fantastiska systrar istället :)


Jag och mitt livs kärlek!



Nog för att alla presenter var helt otroliga,
observera min rosa champagneflaska som jag dreglat över rätt länge nu,
men bullshit-knappen var nog den som fick mig att skratta mest :) Ni kommer få se! It's funny! :)

 

 

Tack älskade ni för att ni gjorde min dag extra speciell!

 

 


Men, vad har hänt här då?

Hmm, är det någon som har fyllt år kanske? :)
Ok, det är väl två personer som har fylllt år, så två inlägg blire! :)

Först ut var söt som fyllde .... 25 säger han, och ja, vi låter väl honom tro det :)
Ett stort grattis till min kärlek i alla fall! Hoppas du hade det riktigt bra på din dag!

Kalas blev det i alla fall :)








Jag låter bilderna tala för sig själva! Sedan blev det tyvärr inga fler bra bilder, alla fick ju röda ögon eller blundade :/  Men tack för en riktig trevlig kväll hörrni! Och fler sådana blir det :)



Vi lever som om vi vore 18 ;)


RSS 2.0