110323

När jag får skriva, leka med ord och formuleringar, då är jag lycklig.

Så, då var det konstaterat, varför pluggar jag inte då? Och framför allt, varför är jag inte på väg mot min stora dröm? Jag fastnade här, i staden jag sa att jag aldrig skulle återvända till.


Måste vidare. Fort.

Har rozetan norouz, norouzetan pirouz

Så, då var det dags för persiskt nyår då. År 1390 blir det och tydligen är det kaninens år i år. Ett underbart nyår blir det i år har jag bestämt. Första nyår som jag firar med sötnos, min familj - minus mina älskade systrar då. Men de har nog det bra där dom är ;)

Nu ska jag vara lite social här, men så här duktig har jag alltså blivit på att blogga! Sitter här med snygg datorn i knät och bloggar och mamma undrar om det kanske inte är dags att ställa bort datorn.

 

 

Gott nytt år allihop!

 

 

 


Var det uppdatering du ville ha

lillasyster? : P Då ska du FÅ uppdatering! Nu vet jag ju att du läser i alla fall!

Min bloggar-sister

 

Nu kliar det i fingrarna som bara den. Det var nog därför jag känt mig nere på sistone, jag har inte skrivit av mig!

 

 


Jag glömde nog nämna...

Den 29e mars, alltså om ca 9 dagar så drar vi iväg. Till ett land långt, långt borta. Om 10 dagar så ligger vi på en solstrand på något ställe som ser ut ungefär så här

Jo, hoppas det går bra att jag lånade den här bilden från kamalabeach.se

Det ser ju så jäkla lockande ut, eller hur?! Någon som är avis? :P

 

 

Jäklar, vad det ska solas! :)


Nyårsafton

Nyårsafton i år var precis så som jag ville! Är det något jag hatar så är det att stressa, planera och styra upp värsta festen. Just till nyår känns det så överskattat att det ska vara värsta kalaset.

I år hade vi något så vuxet som par middag! Med söt, bästa D och hennes D :P Haha, P x 2 och D x 2. Jaja, ska sluta flumma nu. Värsta goda 3 rätters middagen, det var tomatsoppa och det var jättegod varmrätt (bilden talar för sig själv) och avslutningsvis marängsvischhhhhh :)
Det blev riktigt god mat, dricka och så bara en massa prat och skratt! Underbar kväll/natt!

Här kommer några riktigt fina bilder :) D- säg till om jag ska ta bort något!


Älskade pojkvän. Finaste


 

Bästa du!

Skål!



Vad skönt att ha en anledning till att gå igenom gamla bilder. Vilket år det var och vilket år det kommer att bli!





Möbelmässan 2011

Det finns vissa vänner som gör en glad, de som man vet finns där för en no matter what. Jag har några få riktigt nära vänner, sådana som det verkligen gjort ont i hjärtat när jag inte pratar med, dom som jag bara minns alla bra saker med.

En riktigt god vän som jag har spenderat några av de viktigaste åren i mitt liv med är E! Äntligen är hon tillbaks i mitt liv och när vi äntligen träffades för första gången på nästan två år, tror jag det blev, då var lyckan total!
Hade saknat hur vi kan veta hur den andra tänker innan hon ens sagt något, hur vi avslutar varandras meningar och hur vi kan berätta för varandra vad vi tycker om saker och ting med bara en blick.


En helt underbar dag och kväll blev det, det var vi, våra pojkvänner och en massa prat och skratt och underbar god mat! K L I C K sa det och allt var sådär underbart som det brukade vara.





The ball chair, av Eero Aarnio

Ett kärt återseende!


Underbart sällskap                            Wow, vilket thai-buffé!




 

Vilken härlig dag det var! Tack så mycket Älskade vän!

 


By the way..

Kan nog bocka av en av sakerna jag hade på min önskelista till min födelsedag :p Lite senare, men äntligen blev det av!



 

Det gjorde faktiskt inte ont!


Ett nytt försök

Då gör jag ett nytt försök med att uppdatera bloggen då :P
Innan jag berättar om senaste tidens drama och mina konstiga funderingar så tänkte jag uppdatera med ett nytt kort om hur jag ser ut nuförtiden.

Solen tittade fram och jag och söt var ute och åkte bil en sväng :)

Lycka: Solglasögon, skinnjacka,  converse,  söt bredvid mig och så efterlängtade piercingen!

 

Finns det andra vårtecken än när man äntligen kan inviga skinnjackan och conversen för säsongen eller?! Lyckan är total, är lite snuvig nu men det var värt det!

 

 


Dags att uppdatera kanske?

Utan bild, jag vet. Men nu sitter vi här 5 på morgonen och har afterwork :p Herreguuuud! Har inte festat sen nyårsafton så det var banne mig på tiden!
Konstigt att festa utan söt, men nästa gång blir när han är ledig. Saknar min sötnos, men det är lugnt, jag dricker istället för dig med babe!


God morgon gott folk!


Om 2 timmar kommer jag och väcker dig söt! :)

RSS 2.0