God jul!

Oj, då var den julen över då. Och full fart har det varit! SNART ska jag ta tag i alla bilder jag har tagit den senaste tiden och bildbomba min lilla blogg här, men just nu tänker jag bara sitta här och njuta av att jag ska vara ledig resten av det här året, är det tänkt i alla fall :)

På julaftonsmorgon  kom vi hem vid 4.30 efter en hel kvälls slit på jobbet, sen, efter 3 timmars sömn, åkte vi till söt's föräldrar för att fira jul med dom och söts syster med familj. Det blev en massa god mat, fick smaka på allt! Mums! Massa kakor och annat gott blev det och sen satt vi och pratade och hade det riktigt trevligt en bra bit in på natten :)

Idag kom vi tillbaks till Gävle och jag hann åka till mina föräldrar för att gosa med söt-kusinerna en stund innan det var dags för jobb! Och JOBB blev det! Herregud, folk tappar ju förståndet på juldagen ju! Galna människor, fulla människor, men många trevliga människor också... hur som helst, det viktigaste var att tiden gick fort som faaaan :)

Nu ska jag äntligen få min skönhetssömn. Imorgon väntar en massa mys med söt-kusinerna, har planerat in en massa... hoppas bara snöstormen försvinner fort!


Idag är det annandag jul. En väldigt speciell dag! <3

RSS 2.0