Plutten.

Oj, vad Plutt har lekt och busat idag! H*n har sparkat och gjort jag vet inte vad för akrobatiska moves inne i magen, men så fort pappa har kommit så har Plutt blivit alldeles lugn.
Guuuud, vad nyfiken man är nu! Snart är det bara 4 månader kvar tills vi får se vad det är för en, våran lilla bebis <3



Sötaste Plutt.


Jag orkar inte mer.

Så jäkla dålig stämning, så mycket falskhet, så mycket skitsnack, så mycket egoism. 3 timmar igår fick mig att inse att just nu så suger mitt liv, även om det samtidigt är den bästa tiden någonsin.



Det är bara jag och du Plutt.



Söndags-depp. Snart åker jag till mina föräldrar och förhoppningsvis blir det lite tårta. Min födelsedag sög ju, så vi ska ta igen det.

Ledsen.

Man blir verkligen ledsen i själen. Hur kan folk förvänta sig att man ska säga upp hela sin fritid, vara på jour dygnet runt?? Finns det verkligen folk som är sådana? Japp, det finns det.

Jag har konstant ångest, det var inte riktigt så här jag hade tänkt mig att det skulle bli. Vill verkligen komma bort från den här skitstaden.

Alltid när det har närmat sig min födelsedag så har hela min familj gjort den dagen så speciell för mig. Men i år vill jag bara hoppa över den 5:e, känns piss. Är så jäkla less på det här nu.

Man måste tydligen lära sig att säga nej. Till och med till dom man älskar.



RSS 2.0