Är jag knäpp?

Om jag blir glad av att se lite färg på mina naglar? Det suger ju att inte kunna ha fina naglar, men ibland är man ledig och då får man passa på att måla naglarna och känna sig som den tjejiga tjejen man är :)



Vardagslyx.

2011-09-18

Note to self: Don't overthink things.


Sötaste lillasyster.

Som ni säkert förstått vid det här laget så betyder mina älskade lillasystrar allt för mig. De är de enda människorna som kan få mig att gå upp 8.30 på morgonen, trots att jag är jättetrött på grund av att jag bara kunnat sova en timme.

Imorse så gick söt till jobbet kl.6 på morgonen, då var jag helt medvetslös och somnade ganska snart. Men så ringer min lillasyster och undrar vad jag gör. Hmm, kl.8.30 på morgonen? Ja, jag sover. Hon kunde inte somna så hon var ut på en promenad och så undrar hon om jag vill äta frukost med henne.
Jag kan inte säga nej till mina systrar. De är mina svaga punkter.

Hon kom förbi med frukost och vi tände ljus och myste här hemma. Lyxigt att bo i samma stad som sin ena syster i alla fall! :) Sötaste M.

Sen försökte jag hinna med en powernap innan det var dags för mig att göra mig iordning och gå iväg till jobbet.

Det blev ett kort pass och sen kom jag och söt hem och somnade ganska fort. Till kl.20.

Imorgon är jag ledig och då blir det lite hemmafru-sysslor här i slottet. Och så en hel dag med lillasyster :)

Älskade lillasyster.

 

 

Är så lyckligt lottad som har så många människor får mitt hjärta att slå ett extra slag.

Jahapp.

Då var hösten snart här igen. Eller vaddå? Den är ju här! Fast det tråkiga är att det är inte så stor skillnad på sommaren och hösten, nu kommer det fortsätta vara kallt och grått ett tag till och sen så blir det snö i typ 5 månader.
Fy vad deprimerande! I år vill jag åka på en resa till solen när det är som kallast här! Får se hur det blir med den saken.

Äh, nu babblar jag bara. Är så trött och less, sitter här och äter frukost och snart ska det bli jobb igen.



Folk är så duktiga på att säga saker utan att tänka sig för, trodde man skulle ha respekt för andra.

Trött. Ledig.

Är ledig idag, har varit det hela helgen i och för sig. Så jäkla skönt. Tycker synd om söt som måste jobba, men tyvärr innebär vårat jobb kvällar, nätter, helger. Usch och fy!

Förresten, har tanken någonsin slagit er att det suger ganska hårt att det finns folk som kommer så långt med lite blommor, middagar och presenter?  Det är som om en massa människor står i kö och väntar på samma sak, så kommer det några falska människor och smörar, slickar röv, kalla det vad ni vill och schufffff så var de före alla i kön.
Vet inte vilka jag ska tycka synd om riktigt, smörarna eller de som gillar smöret.

Läs bara tidningar, kolla runt omkring er och säg att det inte stör er!

Äh, vet ni? Idag ska jag fan inte störa mig på det där. Vill man inte komma längre i livet än så, ja då får man skylla sig själv.
Nu ska jag fortsätta min söndags-mys.


Take us to the place where we belong.

RSS 2.0