2011-06-30

Idag är det ännu en dag som jag befinner mig i koma, typ. Är helt slut. De senaste dagarna har jag varit konstant trött, det har varit kämpigt att gå upp på mornarna och när jag väl har kommit upp har jag lagt mig i soffan och somnat om. Utan att äta frukost. Jag som brukar vakna av att jag är hungrig och springa till köket.
Men men, nu har jag varit på hälsocentralen och lämnat blodprover i alla fall, får se hur dåliga värden jag egentligen har.

Nu ska jag och syster-mini ut på en promenad. Ska försöka vara vaken ett tag till så jag inte förstör min nattsömn. Imorgon är det sista jobb-passet innan semester. Lycka!






Nästa vecka händer det en massa roliga saker, längtar en massa! Är glad, lycklig och fylld av förväntan!



28:e juni 2011

Underbara sommardag, en dag fylld av känslor.



Jag älskar dig.

Jobbelijobb!

Idag är jag som trött som ett as, men stolt som fan för att jag inte började skrika som allt det idiotiska som sker runt omkring mig. Getting older. Kanske.

Det blev mer jobb än jag trodde, men varenda öre behövs till sommaren. Och nu sitter jag här med huvudvärk och jag mår skit egentligen, men det är väl något jag måste lära mig att leva med tyvärr. Dags att börja laga riktig mat och lära sig att stänga ute all negativ stress.

Tänker på mina underbara vänner och midsommar fortfarande. Ska ta och fixa bilderna snart :) Det blev väl över 200 bilder sammanlagt. Gött!

Nu är det tack och hej för idag. Imorgon måste jag ta tag i allt jag har skjutit upp alldeles för länge, måste fixa klart det innan semestern och Getaway. Ooooh yea!


Hatar ordet kronisk.

Men herrreguuuuud!

Blir så jäkla förbannad över hur folk tänker egentligen. Skulle jag ha problem med någon så säger jag till personen. Inte till personens pojk- /flickvän. Och är det någon som har problem med bloggen så är det bara att ta bort adressen. Uppdaterar om underbara midsommarafton någon annan gång. En härlig förlovningsfest med våra närmaste vänner, en härlig grillfest med en massa god mat och en underbar heldag tills solen var på väg upp.

Jag beställde en cheeseburgare med extra k...

201106203790 (MMS)

Jag beställde en cheeseburgare med extra ketchup och gurka. Ketchupen hamnade tydligen utanför burgaren.


Härlig söndag!

201106193766 (MMS)

Härlig söndag!


Hmm, rövslickeri gör tydligen att man kommer någonstans i livet.

Det är tragiskt, men ack så sant!
Vissa människor är inte menade för vissa uppgifter, speciellt inte människor som går igång på att folk smörar järnet hela tiden!
Jag har aldrig varit en sådan människa som smörar- jag tycker att man ska komma långt i livet för att man är duktig i livet, inte för att man är duktig på att fjäska för andra människor.

Men så funkar det tydligen inte i verkliga livet. Men sure, you do your thing and i do mine.



Älskade vänner, vi ses på midsommarafton, då ska vi kalasa!

Hellre en mås, sa den vise.

Hellre en mås, sa den vise.


Missade ju Henke-boy. Han med pommes i näs...

201106123731 (MMS)

Missade ju Henke-boy. Han med pommes i näsan :p


Skaka rumpan!

201106123726 (MMS)

Skaka rumpan!


Hot guys dansar loss!

201106123722 (MMS)

Hot guys dansar loss!


Tompa dansar loss

201106123721 (MMS)

Tompa dansar loss


Nu ska vi köra! Jag och brudarna H-berg sk...

201106113692 (MMS)

Nu ska vi köra! Jag och brudarna H-berg ska festa loss ikväll!


Nu sätter vi igång!

201106113678 (MMS)

Nu sätter vi igång!


Outfit bild tagen av baby typ 4 på morgone...

201106083657 (MMS)

Outfit bild tagen av baby typ 4 på morgonen :)


Yeeeeeaj! Nu vill blogg.se samarbeta med m...

Yeeeeeaj! Nu vill blogg.se samarbeta med min fin-mobil så jag kan uppdatera när jag vill. Lycka!


Trötter.

Idag har det varit varmt, jag har fått för lite sömn och det har varit mycket folk hela dagen. Nu har vi tagit det lugnt en stund hos mamma och pappa i alla fall, men ögonen börjar ge upp snart.

Imorgon blir det nog en stund på stan för att kolla på alla glada studenter och bli påmind om hur längesedan
det var som jag själv hade min fina vita studentmössa på och fällde en massa tårar när jag lämnade skolans trygga väggar för sista gången. Det har faktiskt gått 8 år iår! Men det behöver vi ju inte säga högt :P

Jag och söt funderar på om vi kanske ska pallra oss upp och gå förbi gymmet en sväng på morgonen... Euhm, jag menar förmiddagen, eller något...

Alltså kolla här. Har ni sett något snyggare eller? Fin-datorn som matchar mina kläder :) Love it!

 


Tack Samsung, för att du gjorde en datorn som är väldigt JAG!


Trötta och slitna efter en dag med mycket ...

201106093665 (MMS)

Trötta och slitna efter en dag med mycket folk!


Vilken dag. Vilken härlig arbetsmiljö.

Vilken dag det har varit! Idag blev det jobb för hela slanten skulle man kunna säga! 8.40 ungefär började jag höra alla möjliga alarm sätta igång och med tanke på att jag knappt kunnat somna igår så grät jag nästan när jag tänkte på att jag hade 9 timmars jobb framför mig.
Kan inte förklara hur ont det gjorde i hela kroppen när jag försökte tvinga mig själv att gå upp.
Älskling sov gott, medan jag fick stänga av alla alarm han hade satt igång och det är vid sådana tillfällen man hör ängeln och djävulen inom en att prata med en. Ja, ni vet djävulen som säger: "Du kan blunda en liten stund till...du vet ju att du är trött, tänk vad skönt med 10 minuters powernap" och så ängeln: "Kom igen nu, kämpa på! Du vet hur du försov dig sist du bara skulle sova en liten stund. Upp nu, nu får du inte sova mer".


Japp, lite knäpp är jag tydligen :p

Jaja, det jag skulle komma fram till var att jag 10 på morgonen klev in i det värsta jag varit med om på länge. Va faaaan! Det har varit stekhett hela dagen, kändes som ca 30-35 grader och så den där härliga värmen liksom; Man måste ha byxor, skor som får ens fötter att svettas ihjäl och så känner man bara att all energi försvinner hur fort som helst.

Nog för att man har jätteroliga och underhållande arbetskompisar, men under de här omständigheterna så tappar folk humöret väldigt lätt, vilket leder till missförstånd, irritation, dumma diskussioner mm. mm.

Äh, jag tycker i alla fall inte att det är acceptabelt att behöva jobba sådär. Det tog inte många minuter innan man hade svettat bort, i stort sett, all smink och så kände man att kläderna satt fastklistrade på kroppen. Usch och fy!

Många, många timmar senare tog arbetsdagen äntligen slut och jag kunde gå hem och duscha. Gött och skrubba rent huden :)

Hann åka hem till mina föräldrar och umgås lite och nu är det banne mig läggdags!

 

Sov så gott!

 

Ibland undrar jag var jag får all energi ifrån, men det är väl det här som kallas att vara övertrött.


 


Mannen i mitt liv.

Du är så fin baby! Tack för att du finns i mitt liv.

 





En hel dag gick vi bara runt i affärerna, åt mat, drack kaffe och myste. Det är det som kallas kärlek, att bara kunna vara med varandra utan att göra något speciellt.

Syster-mini.

Älskar dig.

 

Du är den sötaste i världen. Min lilla prinsessa.


Hon gör mig så glad!

Efter besöket hos lillasyster så passade jag på att hälsa på E och J som numera bor i en egen jättejättefin lägenhet! Som vanligt så var det skratt från minuten jag steg in i lägenheten och tiden bara flög iväg. Vi pratade ikapp om allt möjligt och jäklar vad du har fattats i mitt liv gumsan! Du gör mig så jäkla glad! :)




Helt plötsligt kollade jag på klockan, och oj! Den var 1 redan :P Jag som skulle köra hem till från Sthlm. Det blev mycket kaffe och socker på hemvägen, men jag skulle göra om det vilken dag som helst. Det var så jäkla kulatt ses gumman!


Snart ska vi ta en roadtrip á la Gotland. Fast på fastlandet då.

Lillasyster som blivit stor!

Var och hälsade på lillasyster S i storstan för ett tag sen. Hon är tjejen som klarar av att ha en miljon bollar i luften samtidigt och fixa allting. Ta i trä!
Varje gång jag läser någon av hennes texter som har publicerats blir jag så stolt så jag spricker! Och när jag var hos henne och såg hur grym hon var som lagade mat, fixade matlådor och skrev texter till tidningen, samtidigt som hon planerade kvällens grillning satt jag bara och log och var så lycklig :)
Jag kommer liksom ihåg när jag levde studentliv, matlådorna bestod av chili con carne, eller kanske spagetthi och köttfärssås, eller så stack jag och E till Max och fixade en massa nyttig mat :P

 

Hon är så jäkla grym min syster! Älskar dig!

 


Stackars lilla foten.

Det är inte så jättepopulärt att jobba i dåliga skor. Enda skorna som jag faktiskt kan jobba i utan att halka hela tiden är typ en storlek för små, vilket gör att jag har ont i fötterna efter varje jobb-pass. Blä!
Inatt var det ändå värst, när jag skulle lägga mig så kände jag hur det dunkade i foten och nu sitter jag här i soffa med bandage. Idag verkar det som om jag kommer sitta i soffan eller ligga i sängen hela dagen. Allt gör så jäkla ont!




Dags att gå igenom lite bilder och passa på att uppdatera lite bloggen :)


Fy satan vad det gör ont! (Som man säger på gotländska.)

Fika och mys med tjejerna! Vi saknar dig S...

201106023591 (MMS)

Fika och mys med tjejerna! Vi saknar dig Sara!


RSS 2.0