All- in

Måste bara berätta om sista partydagen ju. Lite kortfattat och lite kryptiskt, men sådan är jag.

Lördagen började med en skön och icke stressig (för en gångs skull!) runda på stan med E och S. Vi strosade på stan i det härliga sommarvädret, japp, 26:e september och solen sken och det var varmt och skönt! Vi träffade på en massa människor, det blev prat och skratt och kvällen planerades. Det var ju lönehelg trots allt och vi var tydligen inte ensamma om att ha planerat en kväll på någon av stans (hmm, två?) krogar.
Det var kul att se att alla var så pigga och glada! Men så är det väl när pengarna precis har kommit in på kontot.

Väl hemma efter en nyttig lunch på McD skiljdes vi åt och bestämde att vi skulle höras av senare på kvällen för att samlas och dricka lite gott innan en kväll på kåren. Detta skulle ju bli min sista partykväll på ön innan flytten, så förväntningarna var minst sagt höga!
Vi var 4 tjejer, som klickade mycket bra, som träffades i E och P's lyxlägenhet (enda studentlägenheten med badkar!) och pratade och skrattade en massa.
Stämningen var på topp och där stannande den hela kvällen! Klockan 1 (!), en timma innan kåren och alla andra uteställen skulle stänga, lyckades vi ta oss ut och promenerade ner till kåren. Det visade sig att den kvällen innan bara började bra, utan den skulle förbli bra och sluta där på toppen också. Otroligt längesedan jag var med om en så lyckad utekväll, tack! Det blev en avskedsfest kombinerad med en för tidig födelsedagsfest (japp, de sjöng för mig!).

Kvällen innehöll det mesta: "gamla" vänner, början på ny vänskap, en massa skratt, billig dricka, en massa prat och så toppades det hela såklart med en pinsam händelse för att man ska komma ihåg att man lever!

Oj vad tiden flyger iväg! Om 7 timmar ska jag gå upp och då kan det har varit skönt att ha fått lite sömn.

Godnatt gott folk!

Snart 25 år gammal och tydligen inte ett dugg klokare! Härligt! Man ska leva för stunden ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0