En äcklig disktrasa?

En äcklig disktrasa som ingen läkare vill ta i. Precis så känner jag mig just nu. Men ska det verkligen vara så?? Ska det behöva ta 2 veckors plågsam klåda, 2 läkarbesök och otaligt många telefonsamtal med sjukvårdsrådgivningen, innan det till slut är dags för rutinproverna inför besök hos gastro i Uppsala för att man ska veta att det har berott på höga levervärden?!

Hela dagen idag har jag dessutom försökt få tag på vilken läkare som helst som kan ge mig en medicin som börjar verka inom de närmaste dagarna, men efter att ha fått träffa två läkare fick jag ge mig. Ingen ville hjälpa mig. Den sista läkaren säger: Vad ska jag säga? Du går till fel ställen.
Precis så sa han. Med ett leende på läpparna.
Då fick jag världens utbrott. Öööh, jo, jag fick ett par lugnande tabletter då jag krävde det och imorgon blir det allt världens längsta samtal med patientnämnden. Vilka jävla idioter det finns inom sjukvården!
På akuten sa de att jag kom dit för sent, alla specialister hade redan gått hem! Men vad faaaaan tror ni jag försökt ringa er sen kl.8 imorse för??!! För jag vet ju att kl.16, om inte 15 går alla specialister hem.

Nu sitter jag här, inget har blivit bättre, men förhoppningsvis får jag lite sömn inatt.

Jag pallar inte längre. Gränsen är nått. Snart ställer jag mig på något tak och kräver medicin för annars tänker jag hoppa.

Vilken jävla skit-dag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0