Varför är det bara 24 timmar på ett dygn?

Varför är det så svårt att hinna med allt man vill göra på en dag egentligen? Vill ju så mycket! Vill hinna uppdatera bloggen, skriva om allt det roliga som händer i mitt liv just nu. Men här är lite som har hänt:

- William är 7 månader och 2 veckor nu! Hjääälp! Vart tar tiden vägen??! Hinner ju inte med! Han rullar runt utan att behöva fundera på hur han ska göra och det har han gjort i nästan 2 månader nu tror jag. Nu är det full rulle dygnet runt! (Jaja, de timmar som han är vaken iallafall! )

- Han följer oss med blicken hela tiden, kollar på allt vi gör, pratat med oss hela tiden. Min stora pojke!

- För ett par månader sedan började han att 'prata' lite smått, för en vecka sen släppte det helt och nu pratar han med allt och alla! Gosigaste människan i världen! Han pratar med alla i affärerna, med lampor, bestick och allt annat han ser.
Han skrattar högt, han busar och sen när man tittar på honom ler han så att man smälter!

- Han är grym på att krypa baklänges, han kan ta sig fram på sätt som vi inte riktigt förstått hur och han kan ta sig runt hela lekmattan.

- Han kan sitta nästan utan stöd, men bara en liten stund, när vi sätter upp honom och står stadigt på benen när vi håller upp honom.

- Han springer i gåstolen :)


Kommentarer
Postat av: Sarah

Åhh, vilka härliga bilder! Sedan så är ju den där baby björnen allt för söt! :)

2012-10-07 @ 22:52:02
URL: http://snowcap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0