Ledsen bebis och planering av kalas.

Ganska svårt det där med rubriker när det är så mycket som händer hela tiden.

Bloggandet har kommit lite i skymundan igen, men det är ju för att livet rusar fram 150 km/h och man har ju svårt att hänga med! Vi har ett gäng deadlines i kursen som jag går och det är ganska svårt att hänga med när man har en ledsen bebis som inte kan sova så bra på nätterna och så vill man inte tappa motivationen till att träna heller. Mycket som händer helt enkelt!

I ett par veckor nu så har W vaknat ett par gånger varje natt och gråtit och skrikit och varit otröstlig. Det gör verkligen ont i hjärtat att se honom så ledsen och inget man gör kan lugna ner honom. Från torsdag till måndag hade han dessutom feber som varierade från 37,9 - 39 grader. Misstänker att det är på grund av tänderna då det är dags för de "svåra" tänderna nu. Han har ju redan 8 sylvassa tänder, men de är ju 12 tänder kvar! Väntar på att mamma ska komma hemma med mirakel-salva, så dämpar det lite av smärtan och obehaget iallafall.

Annars så planerar vi för fullt inför första födelsedagskalaset! Tänk att våran lilla bebis ska fylla ett helt år! Känns ju som om det var igår, nåja, vi ska inte överdriva, men det känns inte som om det har gått ett helt år sedan vi kom hem med världens sötaste lilla pojke från BB. Han har varit så go och spridit så mycket glädje och kärlek sen den dagen han föddes. Våran lilla prins!

Nä, nu har jag pluggat nog för den här dagen, ska hem och gosa med min lilla sötnos och hoppas på att denna dag, som började med försovning och läkarbesök, avslutas med gladare miner.

En mycket sliten, men stolt mamma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0