Älskade sommar!

De här senaste dagarna har varit helt magiska! Vi har premiär- grillat hos mina föräldrar och sen har det blivit ena grillkvällen efter den andra. William har lekt och busat en massa med sin mormor och morfar och även haft en massa kvalitetstid med sina mostrar som även har titeln gudmödrar ❤.

Han har verkligen blivit en stor kille på bara några veckor. Han har fått en egen sopborste och kratta som han går runt med hos mormor och morfar och han har gungat och hittat en massa roliga saker att leka med utomhus!

Han sover numera i sin egen säng och låter ingen hålla i hans flaska när han ska dricka välling på kvällarna. Han kan själv!
På dagarna blir det en massa spring, enda gången han kryper är när han har snubblat och ska hitta något att ta stöd på när han ska resa sig. Sen så har vi pusslat ihop hans lekmatta som vi köpte när han övade på att krypa, nu har han den i sitt rum och den är perfekt när man ska börja bekanta sig med siffrorna :)

Lite kort om vad vi sysslar med på dagarna. Nu ska jag sova så jag får en ordentlig sovmorgon imorgon, pappan i huset är ledig och W kommer nog bli lycklig av att få en mysig frukost-stund med pappa!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0